måndag 6 september 2010

Träning och inlåsning på toalett....

Idag började Douglas 5- års gympa där jag är ledare!!! Jag kan ju säga som så, att jag varit nervös alldeles i onödan. Guuud vilka härliga och goa ungar som var i min grupp!! 45 minuter bara försvann, hann knappt titta på klockan. Jo förutom när Douglas blev arg för att han trängde sig i kön. Och jag sa till honom som jag gjorde med de andra. Då sprang han ut på toaletten och låste inne sig där... Jag väntade och väntade men ingen Douglas kom ut därifrån... Låset hade gått i baklås;-) Så halva gympingen missade han med att sitta inlåst på toan..;-) Som tur var fanns det en snäll pappa där som lyckligtvis hade verktyg i bilen och som fick bryta upp låset. Jag är en sån där hemsk mamma som bara skrattade åt det hela och gör fortfarande... Att han aldrig lär sig att han inte borde blivit tjurig, för hade han inte blivit det så hade aldrig detta hänt;-)


Hem och fixa lite sedan var det dax för min första träning sedan urminnes tider... Har inte tränat sedan förra året. Tränade in i vecka 20 men sedan kom latmasken och tog mej hårt. Men nu har jag snörat på mej träningsdojjorna och jag har gjort det hårt för nu jäklar är det alvar som gäller. Om jag kommer upp i sängen imorgon är en helt annan sak. Men då ska jag spä på min träningsvär ännu mer för då ska jag på ännu ett pass! Fy fan va det är roligt att träna oxh man mår ju sååå mycket bättre, att det ska vara så svårt att fatta det...???

STORA nackdelen med träningen är ju mina GIGANTISKA BRÖST... jag blir så trött på dem. Håll i er så ska jag erkänna en sak..... På min träning så använder jag 3 sport-bh, för att de ska sitta någorlunda på sin rätta plats när jag hoppar upp och ner. Känner det i både rygg och nacke...


Tittade på biggest loser nyss! Skitbra ju! Man blir starkt motiverad själv att gå ner i vikt och bli vältränad! Dessutom är det med 2 Vaggeryds tjejer som vi måste heja på!!

Vill även inflika med mitt andra inlägga jag gjorde innan idag. De tolkades lite hur som helst eller? Jag vill iallafall att ni kommenterar min blogg hej vilt, bara gör det hur mycket ni vill, för jag vill verkligen veta vilka ni är. Men det jag retar mej mest på är när det ALLTID är vissa som alltid måste kommentera på tex facebook, och alltid göra det och verka så jäkla duktiga... Kan ALLT liksom... Nu blev det invecklat som bara den. Men de blir det ju alltid när jag ska förklar nått....;-) Så läs hur mycket ni vill och kommentera hur mycket ni vill för det vill jag att ni ska göra!!!

Puss på er mina kära läsare. Nu har jag varit så duktig idag så nu är jag förtjänt av en påse ostbågar... Jag skämtar givetvis med er....;-) Inte en chans att jag skulle sätta i mej något onyttigt nu när jag varit så duktig!!!

5 kommentarer:

  1. Javisst blir man piggare! Det är ju så gött!!! Duktig du är!!! Kram

    SvaraRadera
  2. Hej Karro!

    Vad duktig du är! Klart att du fixar barngympan, har aldrig trott något annat. Gott att även komma igång med den egna träningen! Det är du ju värd, du som är "mamma" hela dagarna, då är det ju superskönt att få lite egen kvalitetstid. Go girl!!!!
    Kram Anna-Karin Heiver

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Jag har hittat din blogg genom Veronica. Går i hennes klass, ville bara lägga in en lite kommentar och säga att jag gillar din öppenhet. Tycker din blogg är toppen. Fortsätt så. :)

    Mvh Martina

    SvaraRadera
  4. vad härligt att du kommit igång, det måste kännas skönt!!! hejja hejja!

    SvaraRadera
  5. Hej Karolin! Ville bara säga att jag tyckte att vi var grymt duktiga igår på gympan och du är inte ensam om att flera bh:ar på dig!Men tyvärr hjälper det ju inte! De hoppar ju och skumpar ändå..Kanske ska testa silvertejp nästa gång! :)
    Kram från Angelica

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!