onsdag 15 september 2010

En sångröst, tack!


Jag har alltid velat sjunga, men kan inte. Jag har en sång röst som är helt oduglig.... Gud gav mej helt enkelt ingen sångröst....

Hörde låten nothing compares to you med Sinéad O Conner idag och minnen återupplivades. När jag var runt 11, 12 år så var just denna låt min stora favorit! Jag låste in mej på flickrummet och spelade allt vad skivspelaren kunde och sjöng med... Eller skrek med...;-) Har fått höra i vuxen ålder att det tydligen inte lät så bra.... Det är ju inte världens lättaste låt att sjunga heller, många olika ton arter.... Men just då tyckte jag att det lät väldigt bra;-)

När jag och Jonas träffades för första gången stod jag och sjöng karaoke för fullan halls... Hade lite vin i kroppen och tyckte jag gjorde det framträdande fantastiskt bra! Vilket jag tydligen inte hade gjort.... ;-)

Något som står högt på min önskelista är att få sång lektioner! Så att man en dag kanske kan ta några ton arter utan att speglar spricker;-)!

2 kommentarer:

  1. Du lät ungefär som när man har klämt en katt i dörren ;-)), men jag sjunger ju oxå hellre än bra.

    SvaraRadera
  2. Hahaha underbart!
    Men att ge sig på Sinéads låt är i saftigaste laget för vem som helst ;)

    Jag sjöng en hel del när jag var liten, var med i tävlingar och så. Nu på äldre dagar blir det bara sång hemma, mest för barnen. Skulle aldrig våga ställa mig på en scen idag :)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!