tisdag 28 september 2010

Dörrlös....

Just för tillfället är vi dörrlösa på övervåningen. Men snart är de på plast igen och då vita! Vi har haft dem inlämnade på lackning och fick tillbaka dem nu ikväll!!!
Är hemskt sugen på att gå på trappan och slipa och måla den. Helst nu på en gång... Ska de ske så ska det ske direkt;-) Nackdelen är ju att det dammar så himla mycket. Och ska vi montera ner räcket så får vi nog lämna bort barnen, man vågar ju inte vara räckeslös.... Även lister ska bli vita. Sen är äntligen övervåningen färdig och all ful furu är ett minne blått!!!!!
Lite piff oxå förstås... Nya mattor och så måste jag få till en skön känsla, älskar vitt. Men vitt kan oxå bli lite kallt och kalt. Tips mottages gärna på hur man får en skön känsla utan att få det kallt och kalt på en yta på ca 60 kvadratmeter...!!!

3 kommentarer:

  1. Massa mjuka fluffiga mattor på golvet, massor med härliga lampor med vit skärm ger härligt ljus. Och värmeljus såklart!
    Fantastiskt fina dörrar ;)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Tror inte det blir kallt. Vitt finns ju i så många nyanser, det gär att det inte blir platt och kallt.

    SvaraRadera
  3. Tycker inte vitt blir kallt eller så är jag hemmablind....o vi har ju vitt både på ak,golv,väggar o möbler! ILÖÖÖVEVITT :D så kör på!!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!