onsdag 15 september 2010

Babysim!!

Telefonen ringde imorse, det var från simhallen.... Hon som ringde känner jag och hon frågade om jag var arg... Japp som ett bi, svarade jag! Men du så här skulle det ju inte behöva bli sa hon. Nej det tycker inte jag heller. Dock är leksimmet helt fullt nu i höst, men nu är Douglas iallafall uppskriven på reserven och en GARANTERAD plats till våren!! Och det är klart att ni ska vara med på babysimmet sa hon! GÖTT!!!!! Så på torsdag nästa vecka ska Fabian få blöta ner sina små tår, varken han vill eller inte;-) Ibland är det bra att man har en stor käft som kan prata.... Då får man oftast som man vill;-)!!!!

På bilden är det Alfred på sitt babysim. Behöver jag ens nämna att han var helt tokig i vattnet;-) Han älskade att bada och att dyka, som även håller i sig!! Även Douglas är ett litet vatten djur som helst är mer under vattnet än över!

4 kommentarer:

  1. Heja dig!!! Skulle egentligen vilja skriva längre kommentarer till dig då jag känner igen mig själv så mycket i det du skriver, men mina tre små tillåter mig sällan att sitta vid datorn så länge. Ha en bra dag idag!

    SvaraRadera
  2. Ja visst lönar det sig att säga ifrån!! Bättre det än å sitta tyst å va bitter! =)
    Heja heja heja!!!

    SvaraRadera
  3. Härligt, det är nånting jag aldrig provat på med mina tre, vet inte varför. Underbar bild!
    Kram Malin

    SvaraRadera
  4. Skam den som ger sig! Och en stor käft är alltid bra =)hehe

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!