lördag 4 september 2010

Fartfylld fredags kväll!!!

Igår var vi på byns pangstafett. Douglas skulle springa sitt livs första lopp och var taggad ut till tänderna! Han anmälde sig och var med på uppvärminingen och starten. Stod och hejade på och de ena barnet kom i mål efter det andra, men Douglas syntes inte till någonstans. Oron började växa att han villat bort sig eller kanske ramlat. MEN det visade sig att han brutit loppet bara några meter ifrån starten... Han blev sur för att de andra sprang om honom. Dålig förlorare;-)?!
Efter loppet var vi bjudna hem till Hanna och Affe på fredagsmys! En mycket trevlig kväll, men jag hade inte trott något annat när man är med sina absolut bästa vänner så kan det ju inte bli så tråkigt.
Jag är så oerhört tacksam för att jag har Hanna och Veronica så nära mej. Vi pratar varje dag och ventilerar om allt och vänder ut och in på alla världsproblem;-)!! Tack sötaste vännerna för att ni finns i mitt liv!! Ni är bäst, men det visste ni nog redan!!
Ska ta tag i den stora städningen nu, för idag är det en STOR fest. Nämligen årets cykelfest!!! Vi har blivit tillägnade förrätt och den är redan gjord så jag känner mej ganska lugn! Men innan jag är riktigt lugn så ska jag som sagt städa. Och som vanligt när jag "bara" ska städa lite så vända upp och ner på huset...;-) Så det är bäst att sätta igång NU!!!!
Ha en supertrevlig lördag!!! Det ska iallafall jag ha!!

3 kommentarer:

  1. Å shit... Jag ser ju så där typisk gravidsvullen ut... Men det är väl inte konstigt!! Tack själva!!! Ha en fin dag o lycka till med cyklandet!! Kra

    SvaraRadera
  2. Hanna: Du är skitsnygg som gravid, och annars med, det vet du!! Vad ska jag skylla på då;-)??

    SvaraRadera
  3. Hoppas ni får lika skojsigt som vi hade det förra lördan, cykla försiktigt! ;)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!