torsdag 16 september 2010

Nostalgi...

Ännu en gång har jag varit och rotat runt bland mina gömmor efter gamla kläder sedan jag var barn. Känner just för tillfället att det är ganska tråkigt att jag inte fått någon flicka... Hittade bland annat dessa kläder i gömman. En helt underbar liten kappa som min mormor (rätta mej mamma om jag har fel...?) stickat och sytt till mej.


Hittade även min gamla Malungsdräckt (str 6-7 år) som är så himla vacker och även den är "hemmagjord" av en gammal moster till min pappa! Så synd att jag inte kommer att kunna använda detta på mina barn...:-( Tror dock inte att deras pappa skulle bli så glad om han kom hem och Douglas var ikläd Malungsdräkt och Fabian i den röda kappan;-)!!

7 kommentarer:

 1. Det kanske blir en flicka nästa gång;-))
  Kappan tror jag att mamma gjorde till Tina och så fick du ärva den. Puss/mamsen

  SvaraRadera
 2. Vilka fina kläder.. Särskilt kappan! Den hade absolut matchen modet idag!
  Det andra.. är det något dalaaktigt? =)

  Jag kan nästan känna likadant. Jag köpte sååå söta kläder till min brorsdotter nu. Lite sorgligt att inte få köpa själv!
  Men! Det finns ju en härlig stor chans att Douglas, Alfred eller Fabian kanske kommer få en dotter! Så du kommer nog absolut få se dom röra på sig ändå!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Verkligen ursöööt kappa!
  Säger som mor din, än är det inte för sent... Man ska ALDRIG säga ALDRIG!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Åh jag har en liten son och bara hoppas på att de blir en dotter nån dag har också kollat på alla mina fina kläder som jag vill att min dotter ska ha en dag. I WANT A BIG WDDING 2. hoppas du får de=)

  SvaraRadera
 5. Oj vilken fin liten kappa! Förstår din sorg att du inte får använda den... Du kanske kan använda den på nån av pojkarna hemma i smyg bara? Innan pappa kommer hem från jobbet ;)

  SvaraRadera
 6. haha Kalle har skojat flera gånger om det där med att du satt på alfred din gamla bikini. :) han förstod jonas lidanden. :)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!