tisdag 14 september 2010

Min dag!

Guuuud va skönt att slänga ner rumpan. Dagen har gått i ett, allt från öppna förskolan till matlagning och sedan vidare på gymping! Jag har lugnat ner mej lite från mitt förra inlägg, men är fortfarande arg... Jonas ringde upp till badhuset och frågade ännu en gång vad som gått fel. Men allt låg tydligen på att vår ansökan kommit in för sen. Men i andra andetaget hade hon sagt att det var sååå mycket barn som de hade fått säga nej till, ungefär 100 barn... Varför nu de inte kunde skriva ett litet brev och säga det då är för mej en stor fråga??? Undra hur dom tänker. Men vi får väl hoppas att vi får vara med nästa termin då, säger jag lite bittert:-(
Alfred var iallafall glad när han fick gå på gympingen idag! När kläderna sattes på gick han och hämtade mitt hårband som jag hade igår på träningen. Han vet vad han vill den killen! Så under hela passet hade han på sig det, min lilla snygging;-)
När humöret var i båtten innan idag så kom min söta Douglas och sa: - Mamma du ser ut som en filmstjärna i dina nya leggings och i de kläderna! Åååå va söt han var! Mitt dåliga humör försvann på en endaste gång!! Man tackar och bugar!!;-) (Leggingsarna är köpta på H&M för 99 kr!)
Nu ska jag snart krypa ner brevid mina små killar! Jonas jobbar nere i Lund och kommer inte hem förrens imorgon kväll. Så då passar jag på att ha dem i vår säng där vi ska ligga tätt intill varann hela natten. Tänkte på det inatt när inget barn låg brevid mej och jag hade svårt att somna. Innan vi fick barn fick jag lov att ligga helt själv för att somna och sova bra. Nu kan jag knappt somna och sova gott utan att en liten barnkropp ligger tätt intill mej och man känner deras små hjärtan som pickar på och lite snarkningar här och var, och helst med ett ben eller arm över min kropp!!! Tänk hur det kan ändra sig! Och tur är väl det;-)!!!

4 kommentarer:

 1. Vad tråkigt med simmet =(. Tur att de har gympan i a f. =) Du har en blog award att hämta på min blogg =) Kram/E

  SvaraRadera
 2. Snygging!!! både du och Alfred såklart. Ja det märks ju att de gillar gympa för de lyssnar ju till och med ;D Saga tar det på stort allvar som du kanske märkt, inte alls lillgammal :/ PUUUUSs

  SvaraRadera
 3. Hello HOT MAMA! Så snygg du är! Hjärtligt tack för awarden, skall gör ett inlägg medan hjärtat sover middag, återigen tack du är en härlig tjej, precis i min smak... missförstå mig nu inte... Jag är gift ;)

  SvaraRadera
 4. Vilken fin tröja Alfred har fått! Jonas måste var stolt! :)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!