torsdag 30 september 2010

Hemsk mamma idag....

Bråk hela morgonen resulterade i tårar vid dagislämning och ett jäkla dåligt samvete.... Och allt beror på mej för jag är så jäkla sur..... Jag borde skämmas som jag är idag, en sur och vresig mamma som knappt orkade upp ur sängen idag. Jag har sovit som en kratta inatt, de ena barnet har löst av de andra. Precis när jag somnat in så vaknar den andra och så har det hållt på hela natten. Jag somnade inte förens efter tolv inatt:-( Detta går inte, jag måste sova för att fungera. Min sömn är A och O för att jag ska kunna fungera. Barnen ska absolut inte få ut för min sömnbrist...
Men det finns ett stort MEN. Jag har försökt vila middag flera dagar. Men det går inte för jag är uppe i varv alldeles för mycket. Känner just nu att jag borde flytta in i en koja mitt på en öde Ö och bara vara. Där det varken finns tv, telefon eller internet. Bara vara och inget göra. Sova och känna att jag blir uttråkad... Hemska att man ska behöva känna så här. För jag får nästan ångest för att jag känner så:-( Vad har jag och klaga på egentligen? Jag har allt jag kan önska mej, förutom sömnen just nu då.... Efter babysimmet ska jag skynda mej hem och hoppas på att lilleman vill sova middag, Då ska jag krypa ner och hoppas på att jag vaknar upp till en snäll mamma igen som kan hämta sina barn på dagis utan en massa bråk!

2 kommentarer:

  1. ja ibland är man inte någon rolig mamma....Hoppas du får lite sömn idag. kram på dig/ Sara

    SvaraRadera
  2. Visst är det hemskt när man gnäller på barnen trots att det eg är ens eget fel :o). Men trots det så bli ungarna bra ;o).

    Själv så är jag sällan i säng före tolv för det är så mkt jag baaara ska jag :o).

    Vilken mysig blogg du har. Lade till mig som "följare" och hoppas att det är ok...?

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!