söndag 5 september 2010

Cykelfest!!!!!

Jiiiihhhoooo, vilken eftermiddag och kväll vi hade igår! Började på vår förrätt här igår där vi bjöd på nubbesallad på kavring! Drog vidare på varmrätt där vi fick en underbart god kyckling och pastarätt, vidare till efterätten där vi vick en himmelsk god pannakotta!! Efterfesten var sååå jäkla rolig, det känns i både min hals och i mina fötter idag. (Halsontet får jag nog även skylla på att det var minusgrader ute inatt när vi cyklade hem igår... Har inte riktigt fattat att man måste ha kläder på sig igen... Alltså vantar, halsduk och mössa!)
Jag dansade och sjöng hela kvällen och svetten bokstavligt talat rann från min kropp.
Det var mycket prat och tjat med allt och alla, vilket jag älskar. Helt plötsligt dyker min käre sambo upp och säger att han köpt en lastbil.... Ok? Det mesta av det var nog bara snack men jag hann iallafall bli lite orolig...;-) Fick även reda på att det finns en stam i regnskogen där det är fint att vara tjock och att det är kvinnorna som styr i deras byar. Så nu ska jag sälja huset och packa in familjen i ett flygplan och flytta dit. Det låter ju helt perfekt i mina öron;-)!!Även politik var upp på tapeten, jättebra för nu vet jag hur jag ska göra för att inte behöva rösta blankt!

Jag har nog gått och blivit vuxen nu när jag är tre barns morsa... Hur menar jag nu? Jo att man kan ha roligt utan att vara full... Jag drack igår, MEN inga mängder. Jag vill inte slösa bort en hel dag i sängen med ångest och bakfylla... Så man kan faktiskt dansa nykter;-)!


Bjussar på en bild från gårdagen med mina fina vänner, Hanna, Linnéa och Veronica! Att ni ser ända in till min hjärna, det bjuder jag på;-)!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!