söndag 19 september 2010

Färdig röstad!

Jag har gjort rätt för mej idag, jag har röstat!!! Om det är rätt parti det vette sjutton, men just nu känns det bra och jag följde mitt hjärta! Jag röstade på RÖTT.... Vi får väl se om jag har gjort rätt eller fel?;-)
Börjar bli lite uttråkad av allt politik snack nu. På varje tv kanal som visas just nu är det debatter, debatter och åter debatter. Så det ska bli ganska skönt nu när detta val är klart!

Douglas har varit på kalas idag, dubbel kalas till och med;-) Han var så här snygg när jag körde honom dit!!

Han är så himla tuff här hemma men när vi kommer bort så som på kalas så börjar hans lilla underläpp att darra. All tuffhet är som bortspolad och han vill helst bara krypa ihop i mitt knä... Förstår inte varför han gör så? För idag var det bara kompisar från dagis där, som han känner både utan och innan till....

Han gjorde iallafall sin mamma mycket stolt när han skrev grattis hälsningar på deras paket! De är så roligt att sitta brevid när han skriver och vänder och vrider på de små bokstäverna. Och det blir ju sååå charmigt skrivet!! ♥

4 kommentarer:

  1. jag tycker du röstade helt rätt. :)

    SvaraRadera
  2. Såå fin han e då!!! Och vad duktig att skriva! Dom paketen brukar bli dom bästa :-D

    SvaraRadera
  3. Jag tycker gårdagens val var väldigt intressant, på flera plan. Dels att det ser ut som att alliansen får fortsätta att styra vilket jag tycker är väldigt bra då de röd-gröna verkligen har gjort bort sig och tappat mycket tilit de senaste åren.

    Och går det ens att nämna Valet 2010 utan att ta upp SD? Visst är det tråkigt att behöva se 5,7% av svenska folket så missnöjda med det nuvarande läget att de lägger sina röster på ett sådant parti, då rasim (i någon form eller skepnad) inte hör hemma på 00-talet. Men kom igen, de har 20-mandat platser och är tekniskt sätt utmobbade i den kommande riksdagen, vad fan kommer de lyckas få igenom?

    SvaraRadera
  4. Det ska givetvist stå rasism och inte rasim

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!