onsdag 22 september 2010

Douglas magont....

...har försvunnit! Imorse vaknade han upp och allt det onda i magen var borta. Han hade klagat lite på dagis idag att det gjorde ont uppe vid revbenet. Hade jag fått välja så hade jag nog tyckt att han skulle vara hemma. MEN det var ju skol fotografering idag och det var ju klart att han inte ville missa det!!
Fick en kommentar om att det eventuellt kunde vara körtlarna i magen som spökade. Och då slog det mej att det mycket väl kan vara så. Jag har alltid upp till 18 års ålder haft problem med min mage och legat på sjukhus till och från för observation för att utesluta att det var blindtarmen som spökade. På den tiden trodde de dock att jag blivit förkyld i min magen och att mina körtlar då regerad på detta viset. Samma sak kan det ju vara men Douglas, om det nu finns en möjlighet att det tyvärr är ärfligt.... Jag hoppas vi nu slipper den onda magontet och att det bara var en tillfällighet!

1 kommentar:

  1. Låter mycket troligt att det är körtlarna, särskilt om du har haft samma. Stinas har också kommit och gått lite till och från. Skönt att han mår bättre i alla fall =)
    Kram/E

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!