torsdag 2 september 2010

Hur mår vi idag?

Inge feber ännu.. Men jag känner att kroppen inte alls är som den ska vara. Svetten lackar från alla porer på hela kroppen och förkylningen har slagit till med dunder och brak... Jag skulle behöva en dag i sängen med massor av kurering.
Igår var det nog min längsta dag på länge. Jag bara gick här och väntade på att det skulle bli kväll så barnen somnade så att jag fick gå och lägga mej. Jonas var inte hemma förrens vi 22 igår, och idag fick han lov att åka på möte. Förhoppningsvis kommer han hem i eftermiddag så att jag får vila mej lite. Tycker synd om mej själv nu med... Men det får man när man är sjuk;-)
Alfreds feber försvann helt så den höll bara en dag! Jag hoppas att inte vi smittat de andra i familjen, synd om de skulle bli liggande.
Uscha tittar ut på mina fönster och ser hur skitiga de är... Jag som skulle göra allt sånt innan helgen, hur ska jag hinna??? De blir aldrig som man har tänkt sig....

1 kommentar:

  1. Jaså, ni mår oxå pyton, jag har drabbats av förkylning så med, ingen hit som småbarnsmamma eller hur?
    När du kommer till första sidan så ska du klicka på ordet: Här, och sen så är det dom italienska orden nere i högra hörnet som gäller...
    Kram och krya på er!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!