torsdag 9 september 2010

Kungarna av Tylösand!

Såg ni kungarna av Tylösand igår på kanal 5? Vilket program alltså... Eller är det jag som börjar bli gammal? Vad programmet gick ut på det vet jag inte. Men det var iallafall en massa sprit och sex med.... De gjorde bokstavligen ALLT framför kameran, man undrar ju bara om inte de fattar att det även blir en vardag för dom efter att dessa program har sänds? Att de ska bli vuxna och skaffa sig ett liv? De kommer få ha stämpeln på sig för att utge sig som en knäpp B kändis.... Fy fan nu låter jag som värsta jäkla moral kärringen...;-) I vilket fall så kommer jag att titta nästa vecka med för att se vad dessa dumma små ungdomar hittar på.... Hur mycket de gör bort sig. Gud nu låter det verkligen som om jag vore 60 år och utan något eget liv och som måste lägga mej i andras...;-)

2 kommentarer:

  1. fast jag svurit på att itne kolla så fastnade jag framför tv'n ändå. stackars dumma kids. jag har gjort en jävla massa dumma grejer men det finns itne på film och visats i tv iaf. jag undrar vem som villa nställa dem och vad deras stackars flöräldrar tycker..

    SvaraRadera
  2. Hej! I SVT Debatt från göteborg i morrn diskuterar vi Kungarna av Tylösand, vill du vara med som publik? Hör av dig! Mvh
    Jonas Gren, SVT 0708255594

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!