lördag 10 april 2010

Vinjunte kväll!!


Igår var de ännu en lyckad kväll med tjejerna.Vi fick en supergod 3-rätters middag som var av toppklass!! Vinet kan jag inte yttra mig så mycket om eftersom att jag inte drack något. Jo jag tog visst några munnar och de munnarna var väldigt goda! Så hade jag inte ammat så hade jag nog blivit farlig igår;-)

Idag är jag trotts allt mycket glad att jag inte drack något igår med tanke på att barnen vaknade klockan 07 idag....

Det blev en tidig kväll för några av oss. Klockan tolv gick några av oss hem. Några av dem var ju jag och en gravid kvinna och 2 till tröttisar;-) Men i övrigt så måste jag säga att denna juntan var väldigt lugnt. Vet inte om de kan bero på att JAG var nykter och drog ner de hela.... Har nog en tendens att dra på i en väldans fart annars och då dra med de andra. Men på ljudnivån där 10 kacklande tjejer sitter och skriker i varandras munnar så skulle man nog kunnat trott att alla var as kalas;-)

Tack Jejja för en underbar kväll med MYCKET god mat!!!


2 kommentarer:

  1. Tack snälla =) utan er hade det dock inte blivit någon vinjunta. Tycker inte att du drar ner tempot, även om jag önskar att det hade varit så, för idag mår jag som jag förtjänar =)

    SvaraRadera
  2. Åhh vad treviligt ni verkar ha :-) får skaffa mig en vinjunta jag med tror jag :-) Hmmm vem är denna gravida tro!? Nu blir jag nyfiken!!! Känns som det inte är någon mer som ska ha än jag frammåt...
    Angelica

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!