måndag 26 april 2010

Fönster putsning!

Idag har jag varit sååå duktig. Jag har putsat alla fönster på den nedre våningen plus uterummet! Jag är så stolt över mej själv och en smula ont i armen;-)
Dessutom var barnen hemma och lekte i trädgården samtidigt. Ingen lätt match att hålla reda på Alfred. Tur att han har en sådan duktig storebror som leker med sin lillebror och tittar efter honom! Dessutom var kusinen här och lekte med Douglas så det har varit full rulle hela dagen!!

Jag hatar verkligen att torka fönster. Speciellt nu, det känns ganska ogjort när barnen kommer och klabbar ner fönstren 5 minuter efter att jag nyss blivit klar med det.... Dessutom är jag värdelös på att torka fönster. Det blir bara flammigt och randigt. Det jag för tillfället torkar med är en disktrasa, vatten med diskmedel och ättika. Sedan torkar jag med tidnings papper. De blir det bästa resultatet för mej!
Hur torkar ni era fönster för att slippa de flammiga och randiga? Jag mottager gärna många tips och idéer!!;-)
Har även varit ute på en premiärtur med motorcykeln!! Dock bara på gatan, men det var många år sedan jag körde och det var såå roligt!!!
Mersmaken kom på en gång. Får nog ordna barnvakt några timmar någon dag så jag och min käre sambo får ta oss en tur och uppleva gamla minnen;-)!!!

3 kommentarer:

  1. Hmm, gamla minnen säger du??! Har det något med skinn-chaps och gräs att göra?? ;)

    SvaraRadera
  2. Fönsterskrapan från Enjo, man bara sprejar vatten på rutorna drar sedan med cirkelrörelser med ena sidan och sedan med skrapan som sitter tillsammans, det tog mig ca 45 sek att tvätta en sida av ett fönster, dessutom så kan barnen hjälpa till när det bara är vatten man använder. Det blir rent och inga ränder eller flammigt, helt fantastiskt! Kostar en hel del i inköp men är värd varenda krona! Kram Ida D

    SvaraRadera
  3. Yes diskmedel blandat i vatten på en disktrasa. Torkar med "fönsterpapper" :-)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!