tisdag 27 april 2010

Negativt/positivt!

Negativt:
Idag luktar det ko skit över hela samhället. Bonden har nog varit på alla de ställen han kan vara på med tanke på att vart man en åker idag så luktar det skit:-(
Tänkte hänga ut min tvätt idag. Tack god gud att jag inte gjorde det för då hade vi fått en annan lukt på vår tvätt. Allt annat än ny tvättat;-)

Positiv:
Har varit på utvecklingssamtal för Alfred. Han sköter sig bra på dagis och gör mamma så stolt! Hade han varit hälften så lugn som han verkar vara på dagis hemma så kanske jag inte hade blivit så gråhårig som jag är idag;-)
Idag fick kroppen agera papper och han var så stolt över sin målning;-)!!

1 kommentar:

  1. hej gumman!

    vad skönt att han sköter sig på dagis iaf, men jag känner igen det där.. Anders var på utvecklingssamtal igår med och Oscar verkar sköta sig otroligt bra på dagis! men här hemma håller jag på att bli tokig :( jag, han och Elvira verkar inte ha hittat våra roller ännu och det gör mig tokig, ledsen och hormonstinn! men jag hoppas att det löser sig snart iaf..

    vad duktig du är med träningen och vikten och allt det där.. själv lever jag på godis :) men ja, tar tag i det där sen tänkte jaG! måste njuta lite till :)

    ha en bra dag gumman!
    Många kramar!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!