fredag 23 april 2010

Vikt rapport!!

Nu börjar de ge lite resultat bara av att jag har ändrat min kost och rör på mej mera! Jag har försökt att trappa ner på kolhydrater. Jag äter en hel del men inte i den mängd jag åt innan. Jag har minskat på socker och fett. Jag äter helt enkelt enligt tallriksmodellen!!
Mina promenader denna veckan har tyvärr inte blivit allt för långa pga att barnen är hemma. Douglas orkar inte cykla så långt. Men en liten promenix har det allt blivit!!

Har ännu inte börjat köra något träningspass. Men jag ska börja. Jag blir så sjukt motiverad när jag läser Olgas blogg. Hon peppar och ger superbra träningstips!!

Sedan förra fredagen hade jag gått ner 1,6 kilo! Och sedan jag började ta tag i mitt liv den 12/4 så har jag gått ner 3,7 kilo! Inte så illa pinkat av mej;-)!!!

Men jag vet att de alltid går lätt till en början och super långsamt de stå längre veckorna går. Men jag ska kämpa på!
Har som mål att iallafall gå ner 5 kg till vi ska ha dopet!

Äntligen fredag och jag ska unna mej lite gottis idag. Men faktiskt så har äntligen mitt sockersug börja försvinna mer och mer! Trodde inte det skulle vara möjligt men det gick!

Jag har snöat in på kanel och keso. Man kan ha det till så mycket och det är sååå gott!. Mycket protein i keso och kanelen är en mycket bra krydda som fettförbränner, den håller dessutom schack på blodsockret!!

7 kommentarer:

  1. wow vad duktigt av dig!!!! jag ska väga mig på söndag och hoppas jag gått ner men jag hoppas inte för mycket...

    SvaraRadera
  2. Fasen vad duktig du är Kram M

    SvaraRadera
  3. Va skönt med resultat. Håller själv så att kämpa med vikten sen graviditeten men skriver inte om de än i alla fall :) Hoppas du så smånigen om når ditt mål.

    SvaraRadera
  4. Fan va bra du är =)Det är bra med delmål oxå och att inte ta i för mycket så att det blir jobbigt..... you go girl =) kram

    SvaraRadera
  5. Härligt att du har kommit igång!!! O har man börjat se resultat så blir det lättare att fortsätta!!!
    Kämpa på!

    SvaraRadera
  6. Blev lite nyfiken på Äppelblommans mamma när hon kommenterat hos mej....är hon bara hälften så go som sin dotter så....;)
    Säj till henne o starta en blogg !:)
    Kram

    SvaraRadera
  7. Hej gumman!
    Men vad duktig du är!!
    Håll igång nu :)
    Många kramar!!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!