onsdag 21 april 2010

Tålamods beprövande dag....

Mitt tålamod har varit mycket beprövat idag kan jag säga... Mitt humör har ju som sagt inte varit så bra med tanke på min sömnbrist... Alfred har heller inte varit på humör och läggar man ihop mitt humör och hans så blir det ingen bra blandning. Har nämligen samma humör han och jag....;-)

BVC läkarbesöket gick mycket bra. Jag hade hela barnaskaran med mej + en till. Kusin Elvis har varit här och lekt hela dagen så han fick ju lov att följa med oxå. Så jag tror nog att vi hördes när vi kom inrusande på vårdcentralen. Dessutom sen som vanligt. Har gått och blivit tidsoptemist nu för tiden. Tror dock att jag ska hinna springa mot klockan som jag kunde innan jag hade 3 små barn;-) Men det funkar inte längre, där av vår ständiga försening;-)

Tjockkorven alltså Fabian hade iallafall gått upp en massa. Han vägde nu 5940g och var 60,5. Han har alltså gott upp över 1 kg på 3 veckor. Inte så konstigt med tanke på att han BARA äter och sover HELA dagarna;-)!!

Ikväll har vi varit på Douglas avslutning på hans gympa! De var såå duktiga. Synd bara att just som de skulle ha sina uppvisningar så vräkte det ner snö och det blev svinkallt. Tror inte barnen brydde sig så mycket som vi föräldrar gjorde över den hemska kylan;-)

Nu ska jag bädda ner mej och försöka somna i tid.... Kan inget lova men det vore hemskt skönt;-)

Tyvärr är det ju hockey på den bästa tv kvällen som är under veckorna. Hur fasen kan de sända hocky på greys anatomy kvällen..?? Fy fy...;-)

3 kommentarer:

  1. WOW! En krokodil-tröja! Var har du hittat den??
    Å så önskar jag dej en god, lång natts sömn.
    kram

    SvaraRadera
  2. Ja den är så söt!!
    Den hittar du på lindex!!
    Kram K

    SvaraRadera
  3. Jag vet, hockey på en onsdag..... vad tänker de på ;) Måste ju få min veckliga dos av tårar och läckra män i vita rockar..... =) kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!