tisdag 13 april 2010

Magsjuka...?

De ringde från dagis idag och sa att Douglas hade spytt där. Hämtade upp båda barnen och åkte hem. Douglas var inte så påverkad, kanske en aningen slö. Men de vet man aldrig med honom för får han själv bestämma så är han gärna slö hela tiden;-)

2 timmar efter att vi kom hem så var de Alfreds tur. Han sprang och lekte, mitt i leken spydde han och lekte sedan vidare utan att de rörde honom alls....

Jag vet inte vad de kan vara för skit de dragit på sig. För nu ikväll har de ätit och de verkar inte vara några som helst fel på dem. För den ena har mer energi än den andre;-)

Nu gäller det bara att hålla alla tummar och tår och att det är de enda de får, så att detta inte är lugnet före stormen....

2 kommentarer:

  1. Ja, hoppas ni inte blir magsjuka!
    Uch och fy.
    Handsprit, Handsprit och Handsprit.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Usch ja, det där med sjukdomar kan ta knäcken på den bäste. Här har det under senaste månaden härskat både maginfluensa (jag och sambon SAMTIDIGT), halsfluss (sambon två gånger, dotter en och sonen symptomfri bärare) och nu mitt under dotterns penicillinkur får hon ett superförkylningsvirus också. Ovanpå det är jag höggravid och ska föda vilken dag som helst. Så....BB...I will stay for as long as I can.

    (Förlåt, kräkte kanske av mig för mycket här i en främlings blogg :-)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!