söndag 26 april 2009

Sköna helg!!


Denna helgen har varit helt perfekt!! Med mycket sol, sol och sol. Vi har tagit det väldigt lugnt samtidigt som vi har fått en hel del gjort ute i trädgården! Vi har rivit mossa, så nu finns det knappt kvar något gräs heller. Men fin ska det bli hoppas vi!
Och så var vi hos en av mina bästa vänner igår och grillade och drack bubbel! Så skönt att bli bjuden och bara få sätta ner sin lilla rumpa och äta! Sånt tycker jag mycket om!
Douglas har sovit hos mormor inatt så vi har bara haft 1 barn hemma. Så det har varit ganska så tyst här hemma. O dessutom har vi haft 2 goa sovmorrnar! Det är så skönt nu med Alfred. Det är bara att lägga ner honom i sin säng och så somnar han själv där. Jag tycker att det är så lyxit!

I eftermiddag har vi varit och gjort en försenad julklapp med Jonas brorsbarn Gustav. Vi har varit på bio och sett MONSTERS VS ALIENS. Och sedan varit o ätit på MAX! Så jag har ätit popcorn, godis och Sallad. Så nu är jag så mätt så det känns som om maten snart sprutar ut genom öronen....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!