torsdag 16 april 2009

Det är mycket nu....


Det är så mycket som jag skulle behöva att ta tag i. Men inget händer.... Varför ska det vara så svårt att få fingrarna ur och bara göra det. Men det är så lätt att alltid skylla ifrån sig och göra nått annat eller att det är fel tidpungt för just det...
Jag skulle verkligen behöva rensa och åter rensa här hemma. Vi har så mycket grejer och kläder som bara ligger där. Massor av gamla kläder efter Douglas som Alfred aldrig kommer att ta på sig. Hela förrådet står där full späckat. Man tar sig knappt in där. O nu ljuger jag verkligen inte....
I helgen ska jag dela upp mina kläder och barnens i olika högar. Sälja, slänga, ge bort, spara högar. Jag kanske får in lite pengar som jag kan köpa lite nya kläder för;-)
O min vikt skulle jag ju oxå tagit tag i. Nu är det snart sommar igen. Men jag står där och trampar och kämpar med mina kilo. Nä så fort jag är pigg igen så ska jag träna ännu mera och verkligen tänka på vad jag äter. Nu är det slut på detta. Och nu har jag allt detta skriftligt så nu kommer jag verkligen inte undan;-)


Ikväll åt vi pannkaka. Barnen älskar verkligen det. Alfred fick för första gången äta själv. Och då blir man så här härlig!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!