tisdag 28 april 2009

Godkänd!

Min store starke 4-åring som tränar i sin hulken pyjamas!


Igår var vi på 4-års kontroll med Douglas. Herregud redan 4 år... Vart har dom åren tagit vägen? Varför har jag inte njutit mera av dom åren? Men det kanske jag har utan att jag tänker på det. Han gjorde iallafall ett språktest och kollade synen och fick väg och mäta sig! Han är så duktig på att tala. Nu skryter jag fasten att det är min son. Men han har sånt bra ordförråd och han kan sätta rätt ord på sådana saker som inte ens jag kan göra! Han blev i allfall GODKÄND och fick en OK stämpel i rumpan;-)

Idag har jag varit och gjort cellprov. Det är ju inte alltid så trevligt att ligga där i gynstolen. Man känner sig alltid lika obekväm när man ska ta av sig kläderna och bara ligga där och dingla med benen..... Men efter varje gång jag har gjort det så tänker jag: Det var väl inte så farligt.... Så nu hoppas jag att även jag får ett bra svar därifrån om några veckor och att det inte visar att det är några cellförändingar och att jag oxå blir GODKÄND!

2 kommentarer:

  1. man måste påminna sig då och då om att stanna upp och ta vara på livet och tiden. jag är så dålig på det, längtar bara fram och glömmer de dagar som är mellan det jag längtar till.

    SvaraRadera
  2. ..med en stämpel i rumpan, du också ;) He he

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!