onsdag 22 april 2009

Duktiga barn!!


Ikväll har vi varit på barngympa avslutning! Jag är själv ledare för 3 årings gruppen! Vi hade idag en liten uppvisning med lite dans och sång. Dom är så fantastiskt duktiga! Man kan ju tänka sig att det skulle bli lite rädda och generade när det var så mycket folk och tittade på dem. Men inte då!
Det tråkiga är att det inte är så många föräldrar som ställer upp och kan vara ledare för våra små grupper i vår lilla klubb. Jag känner att jag vill ställa upp så att det inte dör ut. Ofta när det handlar om aktiviteter med barnen på fritiden, så är det många föräldrar som vill ha sina barn med överallt men som aldrig kan ställa upp själv som ledare eller extra hjälp. Dom bara "tror" att allt ska flyta på och att alla andra fixar med det.... Värre blir det nog när barnen blir ännu äldre och det är dax för ex hocky och fotboll. Det är alltid samma föräldrar som ställer upp med att köra barnen på olika matcher och att vara delaktig i vad som händer i klubbarna.
Jag hoppas at jag kommer att vara en förälder som alltid ställer upp på mina barn! Mina barn kommer nog att få spaka ut mej från omklädninsrummet när dom är 15 år och tycka att jag bara är pinsam;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!