tisdag 10 december 2013

Pippa får vi väl göra när dom sover gott på kvällarna!?

När man gifter sig som jag och Jonas gjorde efter 12 år tillsammans, ett hus fullt av grejer och lite där till så undrar man ju förstås vad man ska önska sig i bröllopspresent?
Men vi var rörande överens om att önska oss bidrag till en bröllopsresa!!!
Tanken var att åka nu i november, men tiden sprang iväg och hösten har varit fullproppad i kalendern, så det har liksom inte passat sig. Men nu ÄNTLIGEN är bröllopsresan bokad!
Den 5 april lyfter planet med hela familjen Grunditz till Teneriffa! *jublar av glädje*
Här kommer vi att bo, på Villa Mandi i Playa de las Americas! 
De ser ganska härligt ut va?;-)
Gissa en gång om vi längtar! Jag bubblar av glädje och längtar redan ihjäl mej! Detta får bli vår härliga bröllopsresa, äntligen bär det av till solen! Den som väntar på något gott och jag är faktiskt glad att vi inte stack iväg direkt när vi gift oss. För då var det så mycket annat som skulle sjunka in och nu har vi ju detta att se fram imot!!
Och JAPP, alla kidsen ska vara med oss på vår bröllopsresan, ja för hur sjukt konstigt skulle det kännas att åka utan dem? Nä inte en hel vecka på solsemester utan dem, då vill vi allt ha med våra små sockergryn! Pippa, göka, ligga, ha sex, k*nulla, pirra (ja kärt barn har många namn;-)) får vi väl göra när dom sover gott på kvällarna, skittrötta efter massor av bad och sol!!? *fniss* Ja för det är väl sånt man ägnar sig åt på sina bröllopsresor?;-)
TACK alla underbara kära människor för ert underbara bidrag till vår resa! Lovar att vi kommer att tänka på er när vi ligger där vid poolen med en god drink i handen i gassande sol, medans kottarna ägnar lite egentid på bamsesklubben;-) *hehe*
Vi har inte bara denna underbara resan att se fram imot. Nä för 3 veckor innan solsemestern ska vi åka och fira svärmor som fyller 75 år! Då bär det av till Danmark, Fredrikshavn där vi kommer att bo på The Reef! Ett härligt badhotell som är toppenbra, bara att ta på sig bikinin på morgonen och låta barnen härja fritt i vattnet hela dagarna och leka pirater! Och sedan strosa lite i den härliga stan på eftermiddagarna! Vi var även där när hon fyllde 70 år och nu ska vi göra en favorit i repris! Umgås med Jonas bröder och familj, ska bli så härligt! Som jag längtar efter dessa resor!!! *skriker av glädje*!
Sa jag förresten att jag längtade? ;-) *ler med HELA ansiktet*

5 kommentarer:

  1. GUUUUD VA HÄRLIGT !!
    behöver jag ens nämna att jag är avis ?
    Nä, jag tror inte det va ? ;)
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Åh va härligt att ha resor att se fram emot. :) Väl värt!
    Jag måste boka något nytt snart också känner jag.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Ser supernice ut! Jag och min man bodde på Teneriffa tillsammans i nästan 4 år och vår äldste son bodde där tills han var ett år. Vi boddde i Playa de las Americas :)
    Kan se ALLTING framför mig! Ni kommer få det skitbra!
    Om ni hinner/känner för det/kan så hyr en bil och kör upp till Puerto de la Cruz och besök Loro Parque. En superfin djurpark/zoo med en massa fina djur och underbra miljö med delfinshow och späckhuggare och allt möjligt!
    Teneriffa känns som mitt andra hem, därför blir jag alltid lite extra exalterad när folk ska åka dit :)

    Förstår att du längtar!
    kramkram

    SvaraRadera
  4. Härligt att se fram emot, det kommer att bli jättemysigt!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Guuud så härligt!!!! För DET är ni väl värda. Kram!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!