måndag 2 december 2013

Bildbomb från helgen!

 Vi gled in i ett regnit Varberg, men ack så juligt sådant på fredags eftermiddagen!¨
Sedan dumpade vi av alla barnen hos Pappa och Ann-Britt och styrde bilen mot hotellet och checkade in där! Sängen, ÅHH gud så skön! Täcket var så fantastiskt skönt att jag bra gärna hade velat legat kvar där ännu! Det är tyvärr inte allt för ofta just hotellsängar är så sköna, men dessa var fantastiska!
Sedan fick vi hjälp av storebror Nicke att öppna vinaren. Lovar att det inte var det lättaste. Men med lite våld och hjälp av en filt gled äntligen korken av!;-)
 Vi skrattade gott åt denna skylten... Tur att jag inte äger så mycket diamenter då (ja förutom min vigselring) Så vi kan iallafall inte bli utpeckade att vi repat deras handfat;-) *fniss*
 Efter bastu, fix och relax gick vi ner på hotellets restaurangen och åt en supergod middag!
 Detta vin kan jag varmt rekommendera! Sååååå gott!!!!
 Härlig inredning och vi fick ett bord vid det gigantiska fönstret så vi hade koll på vad som hände på torget;-)!
 Posè bilder är ett måste när man är ute med världens snyggaste svägerska! Speciellt när man hittar världen största spegel att fota sig i!;-)
 Utanför våra rum stod denna underbara fåtölj! Jag såg framför mej hur vackra foton vi kunde ta i den på varandra som par! Men alltså, mitt sällskap hade visst inte samma tanke och det här med att vara linslus var jag själv om att vara i detta sällskap...;-) Och bilderna blev ju kanske mindre bra... *hehe*
 Sedan drog vi vidare till Grappa där det intogs en god drink! Men det här med att vara ute och slira på sena nätter är inget för oss småbarnsföräldrar... Speciellt inte för Jonas somblevså väldigt trött och framåt midnatt sov nästan Jonas *harkel*, så vi gick hem till hotellet igen och bäddad ner oss i våra sköna sängar!
 Som sagt, julpyntet i Varberg är verkligen sååå vackert överallt!
 Efter en underbart god sömn och STOOOR underbart god frukost drog vi sedan ut på stan och shoppade och framåt eftermiddagen checkade vi in på hotellet hemma hos pappa och Ann-Britt!;-) Deras lägenhet är helt fantastiskt vacker och den dagen jag blir rik och lite äldre ska jag köpa mej en lägenhet i Varberg, precis i den stilen och med den utsikten!;-)
Söndag morgon strålade solen från en klarblå himmel och termometern visade +9 grader och första advent var här!
 Vi åkte ut på en fårfarm och tittade på massor av får, åkte bland vackra bokskogar, fikade på världens sötaste fik och njöt!
 Sedan blev det ännu en tur på stan för ännu lite mer shopping, helt utan barn! Bara jag och Jonas, lyx!!
Eftermiddags solen gick ner så vackert i havet och jag blev helt till mej!Havet, det stormande havet tar alltid sats och flyger in i mitt hjärta och jag får sån energi när jag är nära havet!
Tack för en underbar helg alla nära och kära som vi träffats och umgåtts med! Nu är batterierna laddade för ett tag framöver (läs, åtminstone tills imorgon;-))

2 kommentarer:

Tusen tack för din kommentar!