måndag 23 december 2013

Årets julkort!

 För första gången sedan vi börjat "skapa" personliga julkort med bilder på. Så var både jag och Jonas med på ett hör på årets julkort!
Kortet på oss  blev så himla bra, så jag kände att nu så var det allt dax för oss att medverka på ett litet hörn!;-)
Nu är alla utdelade till nära och kära och vi har fått en hel drös med härliga julkort! Älskar att få sånt, det är så personligt och fint!
Jag hade väldigt svårt att välja på alla bilder på dom små sockergrynen som togs för över 2 veckor sedan! Alla blev så himla bra där i det härliga solskenet och den krispiga vita snön! Jag är så glad att vi hann ta dessa innan allt smälte bort och det blev grått, grönt och trist!
 Mina små "bloggbarn" dom är så vana att stå framför kameran, varken dom vill eller inte. Men jag tror nog att dom gillar det längst in att vara en linslus precis som sin mamma;-)
 Lovar att det är 3 väldigt förväntande små kottar här hemma som sitter vid granen och läser på varje etikett på klapparna, jämför vem som kommer att få mest, störst och minst och så blir det lite tjafs... Dock har jag inte sett till någon klapp till mej där under granen. Men den kanske kommer? *hostar högt*
Nu ska jag rusa vidare i julstöket! Jag är ännu väldigt lugn och fin. Känner att jag har koll på det mesta och det är så härligt! Som sagt, varför stressa ihjäl sig bara för att det är jul!?

2 kommentarer:

  1. Många härliga kort där, och självklart ska du o Jonas få vara med på julkortet!
    Visst är det kul med snigel-post-julkort? Jag skickar tyvärr allt färre och får färre och färre för varje år, trist eftersom det är så mysigt att hämta in det där papperskortet (eller fotot från småbarnsfamiljer) från brevbäraren.
    Kram och ha en riktigt God Jul och dina klappar gömmer sig nog därunder, du får bara leta lite noggrannare ;-)

    SvaraRadera
  2. hej. vad fina dina pojkar är! Din julklapp har du redan, med dina barn o din man och hälsan. Gog jul o tack för en bra blogg

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!