måndag 16 december 2013

-Du tog väl bort prislapparna?

Vigseln började klockan 15:00, klockan 14:55 befann vi oss i skogen flera kilometer från kyrkan och jag kände paniken växa i mitt bröst. -Du måste verkligen gasa på, för annars kommer vi försent till vår eget bröllop, bad jag Jonas...
När vi steg ur bilen närmade sig klockan 15:00, vi nästan springer uppför gången till kyrkan och det blåser så min klänning far runt min kropp och blåser upp i ansiktet!;-)
-Du har väl tagit bort prislapparna under skorna? skojar Jonas. Jag får panik, kyrk klockorna börjar ringa och jag har 2 feta vita lappar under mina skor. Hur snyggt är det när vi ska knäböja oss där framme vid altaret?
Den räddande ängeln Jocke slänger sig på knä bakom mej och jag försöker hålla bort min klänning medans vi skrattar hysteriskt nervöst med hjärtat bultande.... Han gnuggar och försöker dra bort dom med sina nycklar, till slut faller dom bort, precis när klockorna har ringt färdigt!
I efterhand så hade vi egentligen inte behövt ta bort lapparna, för skorna syntes iallafall inte under klänningen när vi knäböjde framme vid altaret, men bättre att vara på den säkra sidan liksom;-)
Fick dessa bilder av härliga Eva som agerade vår nanny på bröllopet. Det var hon som höll koll på vår lilla liga under hela dagen och kvällen!
Här sitter dom och väntar i kyrkan på att vi ska komma dit, spända och lite nervösa och så in i baljan söta!
Tänk att vi snart har varit gifta i 4 månader, det känns som om det var igår, samtidigt som det känns som det var flera år sedan...
Jag skulle lätt kunna göra om den här dagen, om och om igen!;-)

1 kommentar:

Tusen tack för din kommentar!