tisdag 3 december 2013

Egoboozt!

Har fått mina bilder av underbara Anna som fotade mej för några veckor sedan i hennes studio! Jag är galet nöjd måste jag säga! Anna har verkligen hittat alla mina olika personligheter och fått fram den där karisman i mina ögon och i kroppspråket! Får man säga så om sig själv utan att vara galet egotrippad? Äsch jag gör det iallafall och skiter i jantelagen, för det är precis så jag tycker. Jag älskar dessa bilder!;-)
Det är galet härligt att få stå där i centrum framför kameran och man får ett härligt egoboozt i hela kroppen! Dessa foton ska printas ut och sättas upp på väggen! Japp, andra familjer tar fina foton i studiosar på sina familjer och sätter upp på väggarna. Då gör vi helt tvärt om och sätter upp bara mej på väggarna! *skrattar högt* Japp för det var ungefär en sådan härlig kommentar min käre kläckte ur sig!*hehe*
Mitt tips är att varje kvinna, tjej, kärring, tant, man, gubbe, kille eller vad du nu än må vara. Ska göra som mej, boka en tid i en fotostudio och ta härliga kort på sig själv! Jag lovar det ger ett härligt egoboozt känsla!
By the way... Anna på studio Lumumma har just nu ett härligt erbjudande på ett julklappspaket! Perfekt att ta kort på sina små sötnosar och ge bort i julklapp till sina nära och kära!
För er som undrar så kommer den härliga klänningen från H&M och dom underbara örhängena från Plain Vanilla!

9 kommentarer:

  1. Du ska vara supernöjd - för du är supersnygg!!! Kram Lina

    SvaraRadera
  2. Precis. ..strunta i den "härliga" jantelagen o njut. Snyggt! Å så en x-tra kommentar; varför har du inte mer utsläppt, skitsnyggt ;)

    SvaraRadera
  3. Jäkligt fina bilder ! Dom ska du med all rätt vara stolt över !

    SvaraRadera
  4. Första och andra bilden är ju STUNNING!! Någon av dem borde du ha i din header!!

    SvaraRadera
  5. Va fiiiin du är !! Klart som tusan att du ska vara nöjd med bilderna :)
    Ha en skön dag vännen !
    Kram

    SvaraRadera
  6. Du är så j-a snygg, och otroligt fotogenisk!!

    SvaraRadera
  7. Såååå häftigt att gå till fotograf och stå där och släppa fram sina egenskaper framför kameran :))))
    Det hade jag också velat göra.... Men jag har inte riktigt den "staken" som du har för att göra en sån sak!!! Är grymt impad över att du gör det!
    Håller med det som skrivits här ovan - någon av de två översta borde du ha i din header :)

    Ha det gott Snygging <3

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!