fredag 13 december 2013

Lucia!

Lucia och även den 13:e och så även fredag. Alltså luciadag fredagen den 13:e;-) Spännande och se om något läskigt händer idag? Har i och för sig aldrig hänt mej något förr på fredagen den 13:e, så jag hoppas att jag slipper så även denna dagen!
Älskar lucia, det är så vackert! Jag minns när jag var liten och var med i varje litet luciatåg som byn och skolan anordnade med, så mysigt! Kunde varje liten sång och var alltid lucia tillsammans med 10 andra tjejer! Vem har sagt att lucia måste vara ensam? Och vem har sagt att lucian måste ha långt hår? ;-) Det hade inte jag när jag var si så där 7 år, då var det kort och spikrakt;-)
Inget lussefirande imorse för familjen. Tänkte först gå upp och överraska la famila. Men sedan var sängen så himla skön och den där snoozen på klockan är så in i bövelen härlig, så ingen luciafirande på morgonkvisten!
Kanske överresakar jag familjen med lite härlig luciasång ikväll! Tänk va dom skulle bli glada om jag kommer in och sjunger några trudilutter för dem iklädd levande krona, ljus och vit klänning! Ja klänningen, kronan och de levande ljusen uppskattas nog, men inte min sång kanske;-)
Har ni varit uppe och firat lucia på morgonen?

4 kommentarer:

  1. Vinn mössa, vantar och filt från Elodie Details värt 800 kronor

    http://minbebis.com/blogg/lillalady/julkalender-lucka-13/

    SvaraRadera
  2. Vi var på viggos dagis och firade !
    Jösses va söta dom var alla små.Och som dom hade övat på sångerna..
    Väl hemma igen firade vi med att baka lussekatter enligt viggos önskemål.
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Nu ser jag vem Fabian är lik.....!!! :-)
    Kram M

    SvaraRadera
  4. Jag var också korthårig lucia när jag var barn.. det gick alldeles utmärkt ;-)
    Jag klarade mig utan några fysiska skavanker i går den trettonde.. däremot var det begravning för vår vän som gick bort den 1 december så det blev i stället mentala skavanker och ytterligare en påminnelse om att leva NU!!
    Lussefirandet hos oss fick svt stå för, det är inte helt fel.
    Kramar

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!