lördag 2 mars 2013

Han gjorde fan min dag...

min vecka och mitt liv!
Gårdagen var så där ljuvligt skön som fredag brukar vara! Slutade tidigt och for hem till svärmor som flyttade denna vackra vårdag till en annan lägenhet!
Fika och handling stod sedan på schemat!
Jag smet in på systemet för att köpa helgens vin och stod där bland hyllorna när en man som jobbade där kom fram och frågade om jag behövde hjälp? Jag fick lite ny inspiration och gick sedan till kassan och betalade mina varor när han hejdade mej och sa: -Jag behöver se ditt leg oxå innan du lämnar butiken! Jag utbrast: - JAAAAA, det får du mer än gärna och jag strålade med hela ansiktet!
Är man nyss fyllda 33 så gör man ett glädjeskutt i luften av lycka när man måste visa leg på systemet, jag lovar! Han gjorde fan min dag, eller nä min vecka och hela mitt liv! Guuud så glad jag blev;-)
 Jag köpte detta vinet igår, det och mina andra favoriter! En stor tumme upp för detta, smakade väldigt bra! 89 kr för flaskan och det var både gott till maten och att bara att slödricka!;-)
Som 90% av den svenska befolkningen åt vi oxå taco... Jag var inte direkt sugen på den där tacosen, men vad gör man inte för sina guldklimpar som just älskar denna rätten!;-)
Fin fin hjälp i köket fick jag som vanligt av Fabian! Han älskar att vara med och laga mat! De har i och för sig både Alfred och Douglas oxå alltid gjort, men det intresset har svalnat mer och mer, så nu har jag allt som oftast "bara" en liten man med mej i köket;-)
Fick tipset av en kompis att köpa denna guacamole och jag kan bara ge tummen upp! Guuud så god! Plåtburken från santa maria kan slänga sig i väggen jämfört med denna och att stå och klabba och göra en egen när denna bara kostade 12 spänn. Så smakade denna nästan godare!
Den finns i frysdisken och tinas upp lätt i kallt vatten!
 Fredagsmys de lux hemma hos familjen Grunditz/Johansson! Fredagsskål is da shit, det är ett måste hos oss! Vi skålar alltid in fredagen och skriker i högan sky: -Skåååål , fredagsmys!;-)
Jo då alla satt till bords utom vår stora lilla minitonåring... Han och jag hamnade i luven på varandra strax innan vi skulle äta, så han satt i fåtöljen där bakom och tjurade ett tag innan han högg in på sin mat... Det är nästan mysigt jämt...;-)
Fredagströtta var hela familjen och man undrar ju om inte det finns skönare ställen att somna på en liggandes neråt med ansiktet i pappans ben?;-) *fniss*
:
Klockan 21:30 sov alla i familjen, alla utom jag som låg och tittade på farmen... Ja jag erkänner, jag kollar på de skitprogrammet och tycker att det är bra!;-)
Idag blev det sovmorgon och framdukad frulle! Precis vad jag och min kropp behövde just nu!

Nu: Sätta på oss kläderna...
Sen: Planera dagen!

8 kommentarer:

  1. ja visst är det trevligt då man får visa leg :)

    SvaraRadera
  2. Just igår åt vi INTE tacos! Oooooovanligt:)

    SvaraRadera
  3. Vilken mysig fredag ni verkar ha haft.
    Och jag erkänner att jag också kollar på farmen. Fast bara på fredagar. :)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Grattis till leg-visningen ;-)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Åååh vilken myskänsla jag fick av det här inlägget. Du har en sån hel mysig familj! Och din blogg är underbar. Tänkte bara skriva det. Ha det bäst!

    SvaraRadera
  6. Länge sedan jag skrev något på din uber härliga blogg! Men jag följer den som en liten ILLER=) Gud vilken mysig fredag Ni hade, måste oxå erkänna: TACOS är gott men inte varje fredag om jag fick bestämma. Men har man barn o en man som bara LOVE it så får man böja sig=) Önskar dig och din härliga familj en helt skön lördag.Ps: Vilket systembolag jobbar han på? Tänkte kanske fara ner över och kolla om han kan fixa min dag oxå=) Kram till dig du vackra

    SvaraRadera
  7. Håller med om tacosen, här skiftade vi till hamburgare för en gångs skull. ;) Låter som ni haft en mysfredag i lagom-tempo!

    Ha en go lördag 20-åringen! ;)

    SvaraRadera
  8. Den där guaccamolen måste jag testa !
    Såg den i frysdisen på willys för någon vecka sedan, men eftersom jag inte gillar innehållet i den där plåtburken vågade jag inte testa...
    Härligt att få visa leg - varför händer det aldrig mig ? ;)
    KRAM

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!