lördag 13 december 2014

Som balsam för själen!

Min käre make är ute på vift även denna lördagen... Nä men gud så kul för honom, jag sitter gärna här hemma... Han är på herrmiddag och de får då inte reda på VAD de ska göra! Men jag fick ett SMS tidigare ikväll där det stod*tadat*: De skulle och äta julbord! Han jublade, japp för nu har han lyckats moffa i sig 5(!!) julbord iår och jag NOLL(!!). GRIS!;-)
Så för att jag skulle må lite bättre tyckte min käre fantastiske make (ja klart som fanken att han har dåligt samvete för att han är ute och roar sig varje helg och dessutom muffar i sig massa julmat hela tiden.;-)) Så jag sa att jag nog skulle behöva lite nya kläder, han tyckte absolut att jag skulle åka upp till favvobutiken People i grannbyn Vaggeryd och se om jag hittade något, ja för de var jag ju så klart värd! *hehe*
Alltså den här butiken, den är så otroligt charmig, har så grymt mycket snygga kläder och det bästa av allt: Världens bästa personal och grym service!! Och jo dessutom, People ligger nästan i byn, ja i grannbyn men samma kommun!
Alltså detta med att shoppa, det är banne mej balsam för själen! Ta med sig en hel hög med kläder och välja och vraka och välja ut guldkornen och dessutom INTE bli luspank på köpet! Nä jag köper inte så ofta märkeskläder, jag gillar billigt! Japp billiga kläder = mer kläder!;-)
Grabbarna var så klart med mej! De fick parkera sig i soffan med min telefon och kolla på film! Skitbra barnvakt ju!!
Den här snygga jackan köpte jag! Halva priset dessutom! De har förresten 50% rabatt på alla jackor just nu, så pass på nu när kylan är på ingång!
Den här kan jag ha inne nu i vinter och i vår kommer den att användas mer som en "riktig" jacka!
 Julklänningen blev också inhandlad och den är sååå fin! Det var verkligen kärlek vid första ögonkast och när jag fick på mej den så slog det nästan gnistor mellan oss!;-)
 Den gör sig inte lika bra på bild som i verkligheten, men jag lovar att visa den på till jul!;-)
 Även ett snygglinne fick följa med hem till mej! Svart, svart, svart... Shit va tråkig jag är, jag vet! Men titta, det är en underbar guldig kant på det, så de är inte bara svart!;-)
 Kolla va snygg jacka! De är nästan så att jag längtar till våren och kan börja använda den på riktigt!;-) Snygg till både jeans och leggins!
 Alltså det här med att fota i detta mörker som råder JÄMT.. Mm bilderna blir inte alls så bra som jag vill...
Att jag sedan har världens snyggaste och tränade armar som framhävs så snyggt och att jag är brun som en fräsch pepparkaka. Ja de är ju härligt! Nä jag vet, nu var jag vääääldigt ironisk!
Känner mej just nu som ett fetto och är blekare än en alvedon med 2 tjocka falukorvsarmar... *muttrar högt och vet att det bara är jag som kan gör något åt det! Ja i alla fall att få snygga armar. Att vara blek som en alvedon, ja så är det visst när man bor i Sverige på vintermånaden och de är bara att stå ut!*
 Öh, ja som sagt.. Jag vet inte vad jag ska säga.. Men jag höll på att byta om och slängde på mej en annan BH och började fota mej...
Kolla in vad som springer bakom mej... Finn ett fel;-) Grabbarna tycker det är sååååå kul att ta på sig mina BH:ar, stoppa i 2 apelsiner och sätta på sig mina trosor och springa runt.. Ja vad ska man säga?
Kolla in guldkanten! Detta linne kan nog bli en favorit på julens fester!
Den här dagen har grabbarna varit i luven på varandra ungefär en miljon tretusen nittioåtta gånger.. Så ja jag är helt slut i huvudet och den där berömda stubinen har brunnit upp alldeles för många gånger... Varför blir det så för? Måtte den där stubinen växa sig lite längre snart och att grabbarna kanske kan sluta bråka, retas och petas HELA tiden på varandra!
Ja ja, nu är det kväll och imorgon är en annan dag, en dag där vi ska köpa våra första julklappar! HURRA!!

9 kommentarer:

  1. Haha jag dör så roligt..... men du det låter som vi har lika roliga män du och jag men din låter lite trevligare för dåligt samvete har minsann inte min haha. Snygga brallor du har....är det leggings från...var? Kram Anette

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha ha, ja han kan min man! Konsten att skämma bort sin fru! ;-)
      Hör och häpnad! Dom kommer från NETTO! Jo jo minsann! Man kan även fynda kläder där ibland!;-)
      Kram K

      Radera
  2. Åh jag vill också shoppa loss. Men jag har som mål, inga klädköp förrän målvikten är nådd. Fast då ska det shoppas utav bara den på People!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja vet, skulle jag med behöva.. Ja alltså gå ner några kilo...
      Snart ska du se att du får shoppa loss där med!
      Kram K

      Radera
  3. Shit vad snygga grejer du fick med dig hem!! Kram J

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla! Ja jag gillar dem skarpt!
      Kram K

      Radera
  4. Ibland är man bara så värd lite shopping, klänningen var superfin!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du det är man verkligen!!;-) Ja den är underbar!
      Kram K

      Radera
  5. Ha ha ha garvar så tårarna sprutar!! Tack för en mkt bra blogg!!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!