söndag 14 december 2014

Vem sa att modet var bättre förr?

Alltså detta mode! Jag dör av skratt! Speciellt när man sitter och tittar på gamla kort, som vi gjorde hemma hos Jonas bror och svägerska ikväll!
Alltså kolla in Jonas! Jag dör av skratt! Detta mode i slutet av 80, i början av 90-talet! Hipp med STORA brallor uppdragna till midjan och så denna blommiga skjorta! Måtte detta mode ALDRIG bli modernt igen, speciellt INTE på killar!
Och pricken över det berömda i:et: SEGLARDOJJOR! Hade själv ett par, men dom var gråa!
Undra hur mycket vi kommer att sitta och skratta åt oss själva om si så där 10 år! Hur vi var klädda nu, allt detta djurmönstrade och tights! Förmodligen kommer vi skratta hysteriskt och undra hur vi kunde gå klädda så där, eller vad tror ni?
Så, nu kan ni sluta skratta åt han kläder;-) *fniss*
Och skratta åt mej istället...
Som sagt... Skratta bäst som skratta sist... Detta var ju heller inte för fagert... Vita tubsockor i gråa seglarskor till detta... Jag dööör!!;-) Japp det är en råtta jag håller upp, mitt dåvarande husdjur!;-)
Och när jag ändå var i farten och kollade på gamla kort i gamla album så hittade jag andra läckra bilder på mej själv, som den här! Alltså den där frillan, den leker man liksom inte bara bort! Men kläderna ändå ganska ok, trots väääldigt 80!;-)

Dom här frillorna skojar man heller inte bort och inte kläderna heller för den delen.. Alltså vita USA strumpor och träskor (jag i mitten!), ja vad säger man? Måtte det ALDRIG bli modernt igen!!;-)
Och man kan ju undra hur i all världen mina föräldrar tänkte där när dom klippte mej i till denna läckra frisyr??? Gud i hela himlen!
Och dom här STORA plastörhängena! Så jäkla snygg man var och hade massor i olika färger! Ja du glada 80 och 90-tal! Herreguuuud!
Men som sagt, jag kanske inte ska skratta, för vem vet? Om 10 år kanske jag sitter här och skrattar hysteriskt mycket över hur vi ser ut idag!;-)
Vem sa att modet var bättre förr? *fniss*

8 kommentarer:

 1. Haha förlåt men jag har aldrig sagt det...har du? Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Hahhahha ja man var så sjuuuuuukt snygg!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha ha ja att man var! Och dessa seglardojjor och träskor! Jag dööör!;-)
   Kram K

   Radera
 3. Tack för det morgongarvet ;-) Visst var man ett riktigt modelejon på det läckra 80talet... minns USA-strumporna med skräck, och ALLT som skulle stoppas in i byxorna. Jag stoppade t o m in collegetröjorna, bylsade upp lite och drog åt skärpet så man knappt kunde andas. Vet att min pappa alltid sa till mig att sluta dra upp byxorna så mycket eftersom jag alltid gick och drog ut trosorna ur rumpan....
  Kram J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha jag dööör! Ja du ljuva 80-tal! Snart kanske allt från 80-talet kommer tillbaka, vem vet?;-)
   Kram K

   Radera
 4. Ha ha, tack för att du bjuder på dig själv! Den nästsista bilden är ju helt underbar :-D
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmm eller hur! Ha ha ha;-) Fy attans;-)
   Kram K

   Radera

Tusen tack för din kommentar!