måndag 8 december 2014

Jag sa att december månad var fullt ös va?

Förra vecka gick det på från tidig morgon till sen kväll... Jobb och avslutningar avlöste varandra...
I tisdags kväll hade Fabian avslutning på sin älskade gympa! Visade oss föräldrar vad de hade lärt sig under höstterminen! Såååå duktiga och såååå glada barn!
I onsdags kväll var de dax för Alfreds avslutning på hans älskade redskapsgympa! Oj va grymma dom är och det här med att stå på händer, göra kullerbyttor och hoppa, det är verkligen Alfreds grej!
Innan avslutningen på redskapen var det öppet hus på Alfreds fritids! Filmvisning och fika! 
Alfreds och hans gäng har gjort en film under hösten! Såååå fascinerande och så duktiga våra små barn är! Och grymma pedagoger som gjort detta med barnen!
I torsdagseftermiddagen var det dax för öppet hus på Douglas fritids, julpyssel och fika!
Det knåpades och skapades hej vilt, så kul att sitta ner och pyssla efter jobbet! Kul att göra sånt tillsammans!
Efter detta for vi till min svärmor och träffade kussarna och svägerska och svåger och vi mumsade i julgröt och massa goda tillbehör! 
Efter det rullade vi hem och slocknade skönt i våra sängar!;)
I fredags eftermiddag singlade äntligen årets första snö ner för himlen! Tänk att detta vita guld kan få både barn och vuxna att bli lyckliga ända in i själen!;) Kidsen var inte speciellt svårövertalad att springa ut och leka i snön! De var helt lyriska!!
Tyvärr är allt bortregnat och de är åter grått och trist ute:(
Fredagskvällen spenderades hemma hos svägerska Annelie och svågern Krille! Vi blev bjudna på underbart god thailändsk mat som Krille lagat och sedan hoppade vi ner i deras pool som de har ute! 
Grabbarna badade innan maten! Vi sa att de skulle sitta lugnt och fint, absolut INTE vara under vattnet och heller INTE springa upp och ner ur karet... Öh, nä de lyssnade som vanligt inte... De där mössorna satt väl på i exakt 3 minuter innan de var dränkta av vatten..;)
Jaaaaa vi lägger oss och solar i snön! Jättebra idé, jätte...;)
När smågrabbarna hade somnat för kvällen var det dax för oss att hoppa i! Premiärbad utomhus för min del! 
Gudomligt härligt må jag säga! Vi satt i där som sagt i 4 timmar och ja man blir visst lite törstig av det...;)
Dagen efter var jag inte lika törstig.. Då låg jag i soffan mest hela dagen! Jag var oxå tydligen världens bästa mamma som serverade pizza i soffan! Vi äter aldrig där, så gissa om jag var populär! Film, mys och pizza hela dagen lång! Jonas han åkte redan kl 13 på julmys med sina kollegor så grabbarna och jag gjorde precis som vi ville;)
Söndagen kom och den spenderades i ishallen! Jo vi tillbringar vår tid i den nästan varje helg... Längtar faktiskt lite efter juluppehåll från allt... Bara vara, mysa, rå om varandra och bara vara vi!
Igår var det premiärmatch för Alfred! Hans första ishockeymatch i livet faktiskt i Sövsjö ishall! Sååå duktiga och de är så roligt att se på dem, de jagar den där pucken på blodigt allvar och de spelar liksom ingen roll om man råkar ta den av sin egen spelare eller inte;)
En vunnen match och en förlorad!
Idag är det måndag och även den här veckan följs av massa avslutningar hit och dit!
Sa jag att december månad var fullt upp va?;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!