söndag 21 december 2014

Julklappsshopping, sängprovning, spermadoft och migränanfall....


 Idag skaffade vi barnvakt och drog in till metropolen Jönköping och inhandling av de sista klapparna! Staden var väldigt lugn, ja nästan för lugn med tanke på att det bara är dagarna innan julafton! Antingen så är alla ut i god tid eller så kanske dom väntar in löningen! Vi var i alla fall väldigt glada att det var så lite folk, för då gick vår julshopping som en dans! Äntligen är alla klappar inköpta, nja nästan. Jag ska fixa en liten överraskning imorgon, men sedan kan jag luta mej bakåt och pilla mej i naveln!
Vi käkade på mitt favoritställe Twin City! Mmm, dom har sååå god mat där!
Bara sitta ner och äta på tu man hand, ja det är ju nästan som en julklapp ju!;-)
 Jonas älskar att vara med på kort! Jipppi säger han så fort jag tar fram kameran och vill ha med honom på bild! Nä, nu ljög jag lite! Men han gör ju så klart allt för sin älskade Äppelblomma så att hon har något att visa upp på bloggen! Ibland duger det inte med att bara ta ett kort, nä ibland får man ta fler, några bättre och ja några sämre;-)
 Maten! Åhhh jösses va gott! Detta var nog den godaste burgaren jag någonsin ätit! Mums!
Man blir inte bara hungrig av att shoppa! Man blir också lite trött!;-) När all shopping var färdig körde vi till butiken Sova där vi provade ut en säng! Alltså, shit va svårt det är och alla dessa prisklasser! Det är nästan så att man kan tro att man ska sova på en guldsäng med dessa priser! Men sköna var dom och jag tror nästan vi har bestämt oss för vilken säng vi kommer att köpa! Sedan kommer vi att sova som kungar och barnen kommer att vara portade från vårt sovrum!;-) *harkel* (Och JA jag gillar leopard;-))
Hämtade upp kidsen och hem och gjorde varma mackor!
Igår städade vi HELA dagen lång! Städade på såna ställen som vi annars fuskar med väldigt mycket... Som typ ugnen! Den fick sig en rejäl omgång! Så slog jag igång den ikväll och jag nästan flög ut ur köket! Ur ugnen osade det spermadoft!! Var fan hände liksom?? Jonas kommer in genom dörren och utbrister han likså: -Jäklar va det luktar sprema, vad fasen har du gjort under tiden jag varit borta??? Ja det kan man verkligen undra? *fniss*
Ja ni ser rätt... En rödbetsburk står på diskbänken som jag har på mina varma mackor!
 Jo då, smaken är ju som bekant som baken... På mina mackor har jag rödbetor, kaviar och ost! Skitgott!! Alla typ spyr när jag har detta på, men jag ska säga dej en sak! Att när den lite söta smaken från rödbetan möter den salta från kaviaren, då k*****r det i munnen!(Ursäkta språket;-))
Sprang på denna skitsnygga tröja på H&M! Den köpte min snälla man till mej och den här kommer jag med all säkerhet att bo i under jullovet! Mjuk och god och dessutom skitsnygg!
Köpte julkläder till grabbarna, men började som vanligt nästan gråta! Alltså seriös, det finns nästan inga roliga pojkläder och H&Ms pojkavdelning är under all KRITIK! Skitdåligt sortiment. Men kliver man in på flickavdeningen så kryllar det av olika kläder och är dessutom dubbelt så stort! GALEN blir jag! Men hittade till slut jeansskjortor till dem alla 3 på Lager 157! Nu återstår bara att hitta 3 röda flugor!?
Smågrabbarna har hängt med sina kusiner idag! Lekt i flera timmar och var väldigt nöjda när dom kom hem!
Alfred klagade vid maten att han började få huvudvärk. Snabbt i med en dubbel dos av Alvedon. Men han ville inte ha någon mat och gick istället och la sig och somnade på 2 röda... En stycke spyhink vid sängen för att inga olyckor ska ske I SÄNGEN! Han som har pratat i fleeeera veckor om hur han har längtat efter lov och att han ska vara uppe LÄNGE på kvällarna, börjar sitt lov med migrän.. Stackars liten....
Som sagt, nu är klapparna köpta och detta är en liten del av dem som packats ur bilen! Jag ska nu packa ut lite mer och ägna min kväll i att slå in julklappar och dricka glögg!
Imorgon jobbar jag min sista dag och sedan går jag på en underbar julledighet som är sååååå efterlängtad!!!

2 kommentarer:

  1. Min 9-åriga son gillar bara New Hampton fr Kapp Ahl när det gäller vanliga kläder. Annars duger ju bara Adidas.;)

    SvaraRadera
  2. Men om det luktar sperma i ugnen så är väl frågan vad Jonas har gjort, inte du... :-D

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!