lördag 13 december 2014

Luciamorgon!

Klockan 5:00 vaknade jag första gången... Lyckades somna om till 7.30 efter mycket snurrande... Varför i hundan ska man vakna så tidigt för när man väl får sova? *muttrar högt*
Jag och Douglas hade tidigare i veckan planerat att gå upp och lussa för Jonas. Men eftersom att Jonas redan också var vaken, så fick jag snällt be honom att sova räv en liten stund!;-)
Vi gjorde oss luciafina och kokade varm choklad, satte på kaffe och dukade upp lussebullar och så stegade vi in med skönsång in i sovrummet!
 Ja skönsång och skönsång.. Kanske en aning kraxande, men vi gjorde det bästa ifrån oss!
 Sedan satte vi oss i sängen och så drog gossarna av ett par till sånger! Ett bra team! Gött att de ärvt min sångröst, så vackra toner som strömmade ur deras små strupar!;-)
Och sen fika i sängen! Vilken lycka att sitta i sängen en tidig lördagsmorgon och fika!
Japp det är min man där med linnet och nyvaken! *skrattar så tårarna rinner* Snygg va? Om jag kommer få mej ett stycke skrapa för att jag lagt ut detta kort på bloggen? Förmodligen, men lite får man väl stå ut med när man är gift med en bloggeska och bor i ett glashus, right?;-)
Synd att han inte var vänd åt rätt håll med armen så att hans grymt snygga tatuering med en döskallekosssa synts! *hehe* Jädrigt snygg, han gjorde den när han var typ 16 år och den var säker hur cool som helst DÅ! Jo ni fattar, den är inte riktigt lika het nu si så där 21 år senare;-)
Glad lucia!!

2 kommentarer:

Tusen tack för din kommentar!