torsdag 18 december 2014

Det är inte klokt...

Har precis landat efter en lång dag i Borås! Åkte i arla morgonstund i regn och rusk och åkte hem på kvällen i regn och rusk...
Alltså detta är inte klokt... 6 (!!!) jäkla grader och spöregn 6 dagar innan självaste julafton.... Man blir ju fan deppig...:( Vart är den härliga vita fluffiga snön och den bitande kylan? Ja den kommer väl i mars månad när man vill ha vår! Om jag är bitter och sur över vädret? MYCKET!!
Kommer hem och min käre make (shit, det känns fortfarande väldigt annorlunda och vuxet att säga att han är min man. Trots att vi varit gifta i nästan 1,1/2 år, underbart!!!;)) har städat hela övervåningen, tvättat sängkläder och bytt i sängarna och nu håller han på nere! 
Jag själv slängde ner min trötta kropp i soffan! Fy fasen va bra jag har det!!!
Tidigt imorgon bitti står det åter en dag i Borås! Förmodligen kommer vi att få åka i spöregn och mörker! Fy fasen va jag längtar efter snö nu! Snö och kyla! De skulle liksom göra att dom där julkänslorna som för tillfället känns såååå väldigt långt borta, skulle krypa fram! Så snälla vädergud, ge oss lite snö och kyla nuuuuuu, amen!
Snart är det julledigt för oss!!!! Om jag längtar!? Ja fy sjutton va underbart de ska bli!
Lite jobb på måndag, men sen så är jag ledig och jag har lovat mej själv att bara njuta av den underbara ledigheten med mina grabbar!❤️❤️❤️❤️

1 kommentar:

  1. Visst blir man lite trött på detta regnande. Nu får man ju klaffsa runt i vattenpölar och geggiga stigar i skogen när man är ute och går, och det är 19 december, inte klokt. Fördelen med att det mörknar tidigt denna årstid just nu är ju att då slipper man se det tråkiga vädret så länge man är inomhus i alla fall. Trevlig helg!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!