måndag 1 december 2014

12.2 mil!

Trots en höstdepp från hell och tröttheten som en fruktansvärd mardröm har jag i november lyckats skrapat ihop 12.2 mil i mina joggingdojjor!
Jag har aktiverats 21 gånger och rört mej totalt 13:06 timmar!
November månad som inte direkt har varit något lockande väder att ge sig ut på, har jag ändå kommit ut på mina morgonpromenader! Även en och annan löptur, kvälls PW och några fantastiska turer på Mr Dick har det blivit!
Jag får nog ändå klappa mej själv på axeln och känna mej lite stolt att jag lyckats uppnå 12.2 mil i mina joggingdojjor! Ja, peppa sig själv bör man absolut göra och även tycka att man har gjort bra ifrån sig!
Så klart är jag inställd på att slå dessa 12.2 mil! Jag SKA göra det! Japp för jag tror, ja jag vågar inte säga något högt. Men jag tror att min depp börjar vända och en liten gnutta energi börjar återfinna sig i min kropp! *hoppar upp i luften och skriker ett hurra!*
Jag har som mål att klara i alla fall 13 mil i december månad och kanske när jag ändå har målet inriktat, så kör jag på minst 15 timmars aktivitet!
Mål är bra och jag ska absolut INTE klanka ner på mej själv om jag nu inte lyckas nå dessa mål... December månad är trots allt en VÄLDIGT hektiskt tid på året med avslutningar hit och luciafiranden dit! Men våra morgonpromenader 5 gånger i veckan á 5 km kommer i alla fall att kunna ge mej 10 mil på en månad, bättre än inget liksom!;-)
Jag slår återigen ett slag för morgonpromenader! Ingen kan vara tröttare än mej, ingen.. Jag spyr nästan varje morgon när klockan ringer ilsket och jag tar mej INTE upp... Nu är det Jonas som står och ruskar liv i mej varje morgon och säger surt: -Ska du inte med? -Jag går i alla fall nu.. Just där och då vill jag bara slänga min telefon i huvudet på honom och be honom fara åt helskotta! Men som den sanna tävlingsmänniska jag är, så kan jag ju inte låta honom "vinna" de där extra kilometrarna om jag nu skulle ligga kvar!;-) Inte en jävla chans! *hehe*
Efter bara 10 minuters promenad så vaknar jag till liv och efter 5 kilometer infinner det sig en underbar känsla i kroppen av harmoni! Och det bästa! Vi är vakna, duschade och påklädda nästan 20 minuter tidigare än vad vi är när vi "råkar" skippa våra morgonpromenader! Så ge er ut i morgonkylan och möt en ny dag, ni lever på den resten av dagen! Jag lovar!
Jag avslutar mina ord med min favorithaschtag #kanjagsåkandu Det ligger verkligen såååå mycket sanning i dessa ord, ja för det är verkligen så! KAN JAG SÅ KAN DU!

2 kommentarer:

  1. Bra kämpat. Håller med att morgonpromenad är toppen, går själv tidigt på morgonen men bara på sommarhalvåret. Men jag var på gymmet i morse.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!