onsdag 10 december 2014

Nä då, jag är inte bitter inte....

Ikväll hade Alfred sin avslutning på Thaiboxningen där han gått under hela hösten! Fullt ös på detta stället och vilken energi! WOW! En väldigt bra träningsform för Mr Grunditz som är fylld med myror i hela brallorna!
Han har kämpat väl och varit med nästan alla gångerna! Just den här disciplinen dom har på kottarna, verkligen tummen upp för det! Lite militärisk disciplin, men så klart i en väldigt låg grad, på ett riktigt bra sätt! Det kan våra kids behöva när man själv är urkass på det hemma;-)
 Som dom kämpade och vilka häftiga träningsformer dom utförde! Jonas går också där och säger att denna träning verkligen vore något för mej, men jag har sagt att nä ALDRIG! Men se, jag tror nog att jag ändrade mej lite ändå...
Jag tror jag ändå måste prova på detta några gånger innan jag kan säga något annat. För jädrans va kul det såg ut och man använder verkligen HELA kroppen, både styrka och kondition! Ja verkligen en perfekt träningsform för mej!
Den här lilla tomtenissen skulle haft luciafirande på sin förskola idag.. Men sätter förkylning och feber käppar i hjulet för det, får man istället gå hemma och vara tomte!
Han var så förståndig när jag berättade för honom tidigare idag att det inte blir något luciafirande på dagis idag... -Men mamma, är man sjuk så är man! Klok 4-åring vi har;-)
Det gör nog ondare i mej... Ja eftersom att jag är inne i mitt obalanserade liv så har det liksom gnagt i mej att han missat detta... Nästan så jag skulle vilja gråta bara för det. Ja ni hör, obalanserad var jag JA!
Men det går fler luciatåg i hans liv och vi kommer ju få vara med och se 3 andra luciatåg i år, så det är ju lugnt! Jag missar ju liksom inte den biten, men ändå. Han gör...
Ja gud så löjlig jag är som känner så bara för det, men ja sån är jag (just nu!)
Nä nu ska jag slänga upp fötterna i soffan och njuta av tystnaden som råder här hemma... Som vanligt är jag hemma själv med grabbarna ännu en kväll.. Nä då jag är inte bitter inte. Jonas han är ännu en gång och käkar julbord.. Fy fasen, 3 julbord har den jäkeln stoppat i sig och jag INGET! Han kommer fasen rulla fram snart *viskar tyst som fan* Gris!  Nä då, jag är som sagt inte ett skit bitter inte, absolut inte!;-) Vem vill sitta och äta ett gott julbord när man kan äta riskgrynsgröt på rulle uppvärmt i micron... Japp de blev våran kvällsmat idag! Funkar ibland att vara så slarvig, men bara ibland!;-)

5 kommentarer:

 1. Coolt att träna i tomteluva. Nä inte blir man bitter av att männen äter goa julbord hela tiden. samma här.....jag vill också....Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Jag tror faktiskt det skulle passa dig bra. Prova kan man alltid göra :-) Kram

  SvaraRadera
 3. Min gubbe ska på julbord i morgon med sitt jobb och jag blir som vanligt utan julbord. Jag är egenföretagare så att gå ut och äta julbord med "mitt jobb" blir ju inte så kul eftersom det bara är jag. :)

  Njut den här kvällen!

  You Rock!!!

  SvaraRadera
 4. Vilken klok liten kille. Jag missar barnens luciatåg på fredag, dåligt samvete har jag fast att det varje pr är likadant: de står vid sidan om, sjunger inte , det ä

  SvaraRadera
 5. Då kan du tänka dig hur det kändes när båda vi föräldrar tog fel på dag för Lussefirandet sista gången. .. *ryser* Testa thaiboxningen, vet ja ��

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!