tisdag 23 december 2014

Lockar!

Jag har i hela mitt liv tyckt att mitt SPIKRAKA hår varit trist.. De har bara hängt där rakt upp och ner oavsett hur jag har klippt det. Ja inte ens en tillstymelse till självfall...
Att försöka göra lockar har varit ett onödigt jobb, ja för innan jag fått ut locktången har håret åter blivit spikrakt... Ja världsliga problem må jag säga, men ändå;-)
Men så fick jag tips i fredags att köpa detta spray som man ska spraya i torrt hår innan man lockar! Det är både värmeskyddande och hjälper till att få längre hållbarhet! Ja ja sa jag, detta tror jag inte ett skit på, men ok jag köper det!
Men hallå, DET FUNKAR!!! Jag har lockar och detta håret gjorde jag för över 3 timmar sedan och dom sitter fortfarande i! Alltså tyder det på att denna GHD flaska är riktigt bra skit i! Se så fina lockar det blev och jag har bara kammat ur dem med fingrarna och sedan sprayat med vanligt spray!
Nu återstår det att se om lockarna håller sig lika snyggt tills imorgon! Japp de ska bli spännande!;-) Och om de håller i detta skitregn som öser ner från himlen nu när vi ska ut... Vart är snön?????
Nu ska vi packa in oss i bilen och dra iväg till skogen till min mamma där vi ska ha uppesittarkväll med min bror och hans familj!
By the way... Att jag ens har ett hår att locka idag är ett under... Denna dag alltså.. Grabbarna har varit i luven på varandra HELA dagen och Fabians trots som jag trodde var borta. Ja det har kommit tillbaka och de med STORMSTEG. Han är värre än han någonsin varit och att jag inte slitit av mej allt hår idag, ja det ska jag banne mej ha en medalj för! *gaaaaa*
Han har haft både 1,2,3,4 års trots... Men 5 års trots, nä det orkar vi fasen inte med.... Måste googla på detta med 5 års trots, ja för dom andra trosarna har varit rena himelriket jämfört hur han just nu är... Och den där tomten som jag har hotat si så där en miljon gånger att han inte ska komma.. Ja han vågar sig nog ändå inte hit till familjen tajokon imorgon... *skriker i ren frustation*

3 kommentarer:

  1. Ahhhhhh du är galet snygg kvinna!!

    SvaraRadera
  2. Wow snyggaste du!!! Kram Anette

    SvaraRadera
  3. Lugn, det kommer fler. Trotsåldrar, alltså ;) Och håret är jättesnyggt! Resten med, förstås. Ha en skön och god jul!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!