onsdag 10 december 2014

En kanonbra idé!!!

Jag fick ett mail från en tjej som precis har startat upp en webbshop där hon säljer tatueringar med telefonnummer på!

En idé som fick mej genast att beställa hem ett ark till mina pojkar! Perfekt att gnugga på armen när man ska någonstans! Och ni vet hur lätt det är för barn att "råka" springa iväg från sina föräldrar va? Hemskt är det och den där paniken som kommer i kroppen när man inser att ens barn har kommit bort från en är FRUKTANSVÄRD! Och har man då inget som kan hjälpa dem till sina föräldrar som till exempel ett telefonnummer. Ja då kan det bli svårt att hitta tillbaka till sin mamma och pappa!

Vi har skrivit deras nummer på armen flera gånger, men vi vet ju hur barn är. De råkar gnugga lite på armen eller vara i vatten och vips är numret borta...
Den här tjejen har öppnat en webbshop där hon säljer tatueringar som lätt fäster på barnets hud och som sitter i upp till 4-7 dagar!
En kanoidé som alla småbarnsföräldrar tycker om! Och tänk er barnen då, lycka att få tatuera sig!;-)

Och är ditt barn allergisk mot något som tex nötter och olyckan är framme innan man hinner blinka, ja men skriv det på tatueringen, jag är nötallergiker så slipper någon hemsk olycka ske!!!

Klicka HÄR så kommer ni direkt till webshopen! Jag har nu beställt ett ark och detta kommer förmodligen att användas redan nu i julhandeln!;-)

Är du inte någon mamma eller pappa, ja men detta är ju en kanonbra julklapp till barnbarnen, syskonbarnen, gudbarnen, grannbarnen eller vad det nu må kan tänkas vara!! Så klicka in HÄR och beställ nu!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!