onsdag 8 maj 2013

Man tror inte att det är sant...

Ingen har väl undgått att höra om den lilla 2-åringen som glömdes kvar i bilen igår i 8 (!!) timmar... Han dog av värmeslag förmodligen. Pappan glömde sin son i bilen!!
När jag fick höra detta rös jag och blev illamående... Några tårar letade sig fram i mina ögon och jag undrar hur i all världen man kan glömma bort sitt barn? Man tror knappt att det är sant....
Nog för att jag kan vara förvirrad och glömma saker, men man glömmer väl ändå inte bort sitt barn och kommer på detta 8 timmar senare?
Jag får ångest när jag tänker på detta, ångest ångest ångest... Fy bubblan va hemskt... Hemskt för alla, för pappan, för mamman, för alla inblandade...
Jag är så glad och tacksam över våra små underbart söta skatter som jag och Jonas har konstruerat tillsammans! Så glad att just jag fick bli deras mamma! Guuuud va jag älskar dem!! Låt det aldrig hända dem något, ALDRIG!

4 kommentarer:

 1. Verkligen fruktansvärt. Det finns inte ord...

  SvaraRadera
 2. Jag grät också en skvätt när jag läste det. så fruktansvärt, fruktansvärt sorgligt!

  SvaraRadera
 3. Nej man finner inte ord, så extremt fruktansvärt. Så ledsen och rädd han måste varit där i värmen! :(

  SvaraRadera
 4. Nä,det är såååå fruktansvärt.... Som du skriver - nog för att man är vimsig och flurrig, men man glömmer väl inte bort barnet om det sitter i samma bil???
  Vilken ångest de måste leva med nu, vilka fruktansvärda dagar, veckor, månader och år dom har framför sig...

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!