söndag 19 maj 2013

Den har varit helt fantastisk!

Den är helgen stoppar jag lååångt in i hjärteroten! Den har varit helt fantastiskt bra och skön! Konsten att bara vara är så underbart skön!
Tänk att det underbara stora runda gula klotet på vår himmel kan göra så att man mår så infernaliskt himla bra och att allt blir så mycket lättare! Lööövlie!
I fredags sena eftermiddag cyklade vi bort till underbara vännerna Mattias och Hanna! Bubbel i glasen i kvälls solen, grillad hamburgare, massor av lek för barnen, underhållning på hög nivå på musikfronten (Alexander Rybak, släng dej i väggen;-)) och härliga skratt! Vi satt ute till sen kväll och cyklade sedan hemåt i den ljumna kvällen!!
Igår morse ringde klockan och väckte oss innan klockan 7! Fotbollscup stod på schemat i metropolen Lammhult!
Solen gassade, 30 grader varmt, mååånga fotbollsduktiga grabbar och tjejer, trotsiga småsyskon. Men vilken härlig dag!
Douglas lag spelade 4 matcher och vann 2 av dem! Grymma var dom och kämpade på i stekhettan! Det gick åt några liter vatten, det vill jag lova;-)
Väl hemma igår eftermiddags var det visst en väääldigt viktig hockey match på TV! Nej jag är faktiskt inte ett dugg intresserad av det, speciellt inte när solen visar sig från sin bästa sida i maj månad... Nej hockey hör väl hemma på vintern eller?;-)
Vi åkte till min kära bror Nicke och min fina svägerska Johanna! (Grabbarna kollade på matchen)
Ett glas vin i kvällsolen, grillat i magarna, vääääldigt trötta barn, lördagsgodis (ja för dem som äter det... Unnade mej faktiskt både lite glass och jordnötsbågar igår!) och meoldifestivalen! Vi åkte hem när alla bidragen var klara och sedan somnade jag ifrån röstningen. Men fejjan är ju bra, där blir man uppdaterad;-) Kollade imorse och såg då att vinsten gått till vårt grannland Danmark, grattis!!
Hade klockan ställd på 7:00 även imorse. Tänkte ge mej ut på en joggingtur. Men nej när den sedan ringde vaknade Alfred till och jag hade inte hjärta att gå upp, för det var så mysigt att ligga kvar och bara vara en stund med honom!
Jag går ju upp 5 dagar i veckan 4:45, så ibland kan det nog vara bra att ge kroppen lite vila och sovmorgon;-)
Nu hör jag nerifrån att resten av la familia är vakna, dax för frulle!!
Idag lyser tyvärr solen med sin frånvaro, men jag känner att det är varmt. Så idag ska vi nog få den här dagen att gå och att vi även idag bara ska vara och njuta av dag, ta den som den kommer och bara njuta!!

1 kommentar:

Tusen tack för din kommentar!