söndag 26 maj 2013

Gårdagens guldstunder!

 Igår på förmiddagen bestämde vi för att fräsa in till metropolen Jönköping för lite fix och inköp inför Alfreds födelsedag som är på onsdag! Nepp, som vanligt är vi sena ute och har inte köpt en grej till honom ännu...
Men dom 2 största fick vara hos mormor, så lite egentid med den minsta huliganen fick det bli! Som han njöt att bara få vara ensam med mamma och pappa en hel dag!
Mc Donalds besök och ett inköp av en ny gräsklippare. Lyckan är enorm! Tänk att så små grejer kan göra ett barns hjärta sååå lyckligt! Speciellt en ny gräsklippare från coop för 49 kr;-)
Men nepp trots maaaassor av spring i affärer så hittade vi inte riktigt det vi var ute efter till vår lilla blivande 5-åring... Så när vi kom hem beställdes det på nätet istället. ;-)
Barnen älskar att vara hos mormor och springa med lilla Vickan! Hon är så söt och är precis som en liten hundvalp!
Kapplöpning inne i hagen och massor av kel, då är alla nöjda och glada!!
Mindre nöjda och glada var dessa 5 kussar när vi skulle ta ett fint sommar kusinkort... Sura miner, fula miner, överskrattande barn och nu vill vi inte mera miner. Så detta blev det bästa av de 10 korten jag tog;-) *fniss*
 Och detta, de sämsta.... Då gav dom upp mammornas tjat och gick iväg och såg vääääldigt bittra ut;-)
Hem och fixa lite och så iväg igen! Hem till underbaringarna Veronica och Per! Massssor av vin, god mat och skratt!
Alltså detta rosé bubbel! De ä såååå jäkla gott! De billigaste på systemet, tror det kostar kring 59 kr flaskan. Men sååå gott det är! Kan verkligen rekommendera det!!
Jag, Veronica och de största kottarna satt ute hela kvällen lång. Kallt var det, men med sköna filtar om sig, gott vin innanför västen och med mundiarré. Blev vi varma och goda i våra kroppar!
Barnens öron var större än 4 paraboler;-)
Att vara 8 år är en ganska så jobbig ålder där det rör sig mycket i de små huvudena med frågor om allt och hela livet! Och ena stunden bryta ihop, medans i andra skratta så att tårarna sprutar!
Dessa bilder får knyta ihop våran lördag, till en härlig lördag! Gårdagens guldstunder!

2 kommentarer:

  1. Ser ut som en bra helg! Det där med lite egentid för barnen med föräldrarna tror jag är jätteviktigt. Märker att mina barn blir helt annorlunda och mognar mycket när de får hänga på själva utan syskon.

    Märker att jag missat världens tävling här också. Typiskt :o(.

    Ha en skön söndagskväll!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!