onsdag 1 maj 2013

High five på det!!

Återigen skiter jag i jantelagen och känner mej jävligt nöjd med mej själv! Jag skryter kanske en gnutta, men det är jag banne mej värd! I andras ögon kanske det inte är så många aktiviteter, men i andras kanske det är det, vad vet jag;-)?! Huvudsaken är iallafall att JAG är nöjd över mej själv!
Mars månad var katastrof, det var inte så många aktiviteter att hänga i granen... Några step pass och några trampade mil på CTn, men dom hade jag visst glömt att föra in på runkeepern.
Jag har även missat att föra in step passen för april månad. Men PW, löpningen och CTn är incheckade här!
I april månad hade lyckats att få ihop 24 stycken aktiviteter, tränat 16 timmar och 28 minuter, knåpat ihop 12,8 mil och bränt 7478 kalorier!
Nu är mitt nästa mål att slå detta. Maj månad ska det stå bättre siffror, högre siffror och definitivt mer brända kalorier!;-) High five på det!!
16 timmar är många timmar. Mer än ett halvt dygn och det är ju inte fy skam för en heltidsjobbande småbarnsmorsa;-)
Hade tänkt fira in maj månad med ett långpass i löpardojjorna i ful fräs. Men tyvärr känner jag av halsen och det är ju dumt att vara dum och träna med en förkylning i kroppen. Känner mej lite hängig och trött. Kanske bryter skiten ut, eller kanske försvinner den så att jag kan ta mej ut imorgon!
Vägrar bli sjuk nu när jag känner mej på G igen och är supertaggad!
Klockan 04:45 ringer åter klockan imorgon bitti och då står en snabb och härlig PW på agendan med bästa Hanna!

7 kommentarer:

 1. Klart att du ska vara stolt över dig själv! :-)

  SvaraRadera
 2. Kanonbra ju! Själv kommer jag inte gång alls känns det som... Särskilt inte nu när Matilde vägrar sitta i vagnen så om jag ska gå ut och gå så får det bli när pappan är hemma och det blir liksom sällan tid över...

  SvaraRadera
 3. Åh vad duktig du är !! Ge mig en spark i baken så jag också kommer igång ! :)
  Kram // Berit

  SvaraRadera
 4. Wiiie !!! hejja hejja va duktig du är !!
  Och vart ska man skryta om inte på bloggen ?
  DU är GRYM :)
  kram

  SvaraRadera
 5. Klart du ska vara stolt över dej själv,, jättebra jobbat!!! kram Mona L

  SvaraRadera
 6. bra jobbat!!! :) Angelica L

  SvaraRadera
 7. High five på dig! Jäklar va bra jobbat! Jag fick ihop 18 pass (löpning och PW) tror jag. Eller nitton om jag ska räkna in jagvarnäraattdö-crossfit passet! Släng jante åt fanders!!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!