fredag 17 maj 2013

Det trodde jag aldrig om mej själv, ALDRIG!!!

Kan jag så kan ALLA!!!
För ett år sedan kunde jag knappt lyfta mina ögonlock när klockan ringde 7 på morgonen. Död var det rätta namnet... Om någon skulle ha sagt till mej att jag ett år senare skulle sätta på mej löpardojjorna strax innan klockan 5 på morgonen för att bege mej ut på en morgonjogg så hade jag skrattat dem rakt upp i ansiktet.
Men plötsligt händer det! Detta trodde jag aldrig om mej själv ALDRIG! Men idag tog jag mej en lätt joggingtur istället för att gå min vanliga PW! Skulle ha sprungit igår, men eftersom att vädret visade sig från sin bästa sida ville jag njuta, sen hamnade jag i rabatten och rensa ogräs, maten skulle lagas och huset skulle städas av. Så då fick det bli en tur idag istället!
Jag är banne mej nöjd med mej själv! Och det gick som en dans att springa, det kan man ju inte tro att det ska göra så tidigt på morgonen, inte fort eller långt på någotvis. Men skön! ;-)
Så klockan 05:30 hade jag sprungit mina 5,5 km! När jag kom hem var det en till morgonpigg krabat uppe. Alfred satt tålmodigt och väntade på mej på en stol i köket som han gör varje morgon, sedan äter vi frukost tillsammans!!
Återigen, kan jag så kan ALLA, du, du, du och DU!!!! Det är bara så!!
By the way... Det ser ut som om jag har jordens största mage, med jordens största navel... Men det bjuder jag på. Man kan ju inte allatid vara snyggast, speciellt inte klockan 05:30 på morgonen efter 5,5 km löpning;-) *fniss*
Nu lever jag på lyckoendorfiner, såna där härliga endorfiner som kommer och bosätter sig i kroppen efter ett att man har tränat!

8 kommentarer:

 1. Jaja, jag skaaaa gå ut och gå... Så fort förkylningen försvunnit ;)

  Du är GRYM! Hejja!

  SvaraRadera
 2. Du är grym Karro!
  Heja dig och trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Vaddå "inte fort eller långt på någotvis" ...?!
  Det var både längt och fort - skitbra ju !
  Duktiga du

  SvaraRadera
 4. Den där lilla magen är snart ett minne blott ;-)
  Fan vad grym du e'!!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Du är grym !! Ska försöka ta tag i det där med löpning också.
  Ha en fin kväll.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 6. Du är grym raring !! :)
  Jag hörde oxå till skaran som inte trodde jag skulle fixa att springa, och speciellt inte att jag skulle ställa klockan för att göra det, men ALLA kan ändras, och när man har gjort det känns det bara sååå JÄVLA gött !! :)
  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!