lördag 11 maj 2013

Det allra första...

Igår köpte jag mitt allra första bröllopsmagasin! Massor av inspiration, men oxå vääääldigt mycket reklam. Över 300 sidor innehöll denna lilla bibel, därav säkert halva tidingen full av reklam...
Jag jag blev så inspirerad att jag genast for iväg och bokade en tid hos floristen! Japp plötsligt händer det och nu vet jag hur min brudbukett kommer att se ut, ja iallafall på ett ungefär och det känns så bra! Superduktiga tjejer som jobbar i Mellbys lokala blomsterbutik, som läste av mej utan och innantill!
Nu är det bara si så där 50 to do göra till. Som tex att fixa en tid hos frisören! Nej jag har ännu inte gjort det, kanske borde det vara dax för det nu när det knappt är 100 ynka dagar kvar till the BIG day! Men allt löser sig, det vet jag. Så varför stressa upp sig? Nej jag är lugn som en gammal filbunke ännu. Fattar inte detta? Hur jag kan vara så lugn?
Jo jo det kommer väl dom sista veckorna, då kommer jag väl vara som en hysterisk bridezilla som skäller och lever på varenda liten varelse runt om mej;-)
Men jag har lovat mej att innan denna helgen är slut så ska jag ha fixat en tid hos frisören! Japp för det är kanske dax att beställa den tiden nu?!;-) Men jag ska bara komma på HUR jag vill se ut oxå och VEM som ska göra den...;-)

6 kommentarer:

 1. Jo, VEM kan ju vara bra att bestämma innan man bokar tid, men hur kan väl vänta lite? ;)

  SvaraRadera
 2. Skönt att du inte stressar upp dig ÄN :-) Kram

  SvaraRadera
 3. Så roligt med bröllop! Vi gifte ju oss för 1 år sedan så vill du ha lite tips och så är det bara att du säger till!
  Tycker det är bra att du är lugn, finns ingen anledning att hetsa upp sig nu, för det kommer, tro mig:) Har du bara koll på de "stora" grejerna så kan du småfixa med allt det andra lite då och då..
  Hör med frisören du bokar om hon har tips och så.. Jag hade en bild med mig hur jag tänkte och sedan byggde vi på den tillsammans frisören och jag, så det blev en frisyr som var jag!
  Stor kram!

  SvaraRadera
 4. Hello to every body, it's my first visit of this web site; this webpage contains amazing and actually excellent material in favor of visitors.

  Also visit my blog post: website

  SvaraRadera
 5. Lika bra att ta det lugnt. För allt kommer lösa sig och bli skitbra! ;) kram

  SvaraRadera
 6. En arbetskamrat till mig ska gifta sig i juli och hon stressar uppe i falsett heela tiden. Så behåll ditt lugn så länge du kan och njut i stället!
  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!