torsdag 9 maj 2013

Att bara andas....

Sent igårkväll landade vi i stugan, vårt älskade smultronställe! Underbart skönt och jag tror att jag somnade innan jag knappt hann ner på huvudkudden! Så klockan 07:00 var jag klarvaken och likaså Douglas och Alfred. Så dom följde med mej på morgon PWn, fast dom cyklade och hej va det gick!
Denna doften vid havet får ju varje liten endorfin att vakna upp i kroppen och skrika av glädje. Solen som lyser och 16 grader varmt klockan 7:30 och med bara en tunn tröja på sig är banne mej inte fy skam;-)
Douglas vek av en stund innan oss den lilla latfisen men Alfred kämpade på och vi avslutade vår tur med ett besök vid havet! Vi bara satt där och andades och njöt för fulla muggar! Alfred och mamma tid så här på torsdagsmorgonen i mitten av maj är inte fy skam! Han är så härlig och det bubblar grodor ur hans mun heeela tiden och har miljoner frågor och bara några går det att svara på;-)
 Underbara, underbara hav vad vi har saknat dej!!! Snart kanske vi vågar ta oss ett dopp i dej?
Idag har vi ätit frukost ute! Premiär för iår! Så gött! Så snälla väder se nu till att regnet håller sig lååångt bort från oss och att solen visar sin bästa sida!!
Den här helgen ska jag/vi bara andas! Precis vad vi behöver just nu, att bara vara njuta här och nu!!

2 kommentarer:

Tusen tack för din kommentar!