måndag 13 maj 2013

Hej då för den här gången...

Landade hemma i byn sent igår kväll... Lika trist varje gång att åka ifrån vårt lilla smultronställe... Vi har verkligen njutit denna helgen, bara varit, andats, inga måsten och sovit i massor. Laddat batterierna kort och gott! Solen har i och för sig varit lite fesen av sig... Rent av dum mot oss... Ja för så skönt och fin på morgonen och sen framåt frukost så försvann den. Men man kan ju inte få allt;-)
Denna ledigheten har det bara sagt PANG och så försvann den... Nästan så att jag hade lite söndagsångest igår. Absolut inte för själva jobbet, utan bara för att vi har haft det så fantatsikt jädrans skönt vid havet!!
Knappa 3 veckor till att jobba, sen är det långledigt igen och då får vi ju åter ses, jag och havet;-)
Sen är det ju inte många veckor kvar till semestern, halleluja!!!
Bilden är tagen när vi var ute och cyklade igår förmiddags! (Känns i rumpan idag vill jag lova.. Aj, aj..) Inga jobbiga backar och bilar som kör så att man får kasta sig i dikena. Nej där kör folk lugnt och försiktigt och som sagt plant som en planka är det överallt. Det är de inte precis här i Skillingaryd. Backar och backar vart än ögat når;-)
Undra hur fort en ledighet kan gå egentligen? Vääääldigt fort, alldeles fööör fort... Men vi hinner nog knappt blinka förrens det åter är fredag igen!;-)

5 kommentarer:

 1. Så är det ju... det går fort när man har roligt :) Hoppas du får en bra vecka :)

  SvaraRadera
 2. Vardagarna rusar fort förbi så om du säger så är det nog knappt att vi hinner blinka innan fredagen är här igen. Ha de gott!

  SvaraRadera
 3. ja snabbt går dessa helger! ni verkar ha det så härligt där vid havet :)

  SvaraRadera
 4. Härligt strandkort :) Har ni stugan på norra Mellby?
  / Therese

  SvaraRadera
 5. Ja Therese, ungefär vid Marias camping!
  Kram K

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!