onsdag 8 maj 2013

-Åh fan de kunde man inte tro...

Häromdagen träffade jag en bekant! Hen och jag är ganska så nya i bekantskapen så hen känner mej inte så mycket... Men hen vet att jag ska gifta mej i augusti och att jag vill att mitt hull på kroppen ska bli lite fastare tills då!
Så kom hen fram till mej (Nej ingen fara, hen läser INTE min blogg, det är jag helt säker på) och sa: -Vet du Karro nu väger jag under 100 pannor, närmare bestämt 97 kilo! Härligt säger jag till muskelpaketet som inte har en fettgnutta på sin kropp... Men så tittar jag ändå lite undrande på hen så att hen ser det och så frågar jag vad hen menar med det? Ja varför hen säger det till mej bara så där? Så tittar hen på mej och utbrister: -Ja men nu kanske du blir lite peppad av min viktnedgång och gå ner i vikt du oxå? För hur mycket väger du nu? 75? Nja svara jag lite tveksamt, 69 ungefär....
Hen tycker att jag är ett vandrande litet fläskberg som absolut borde gå ner i vikt... Men vet ni, det skiter jag i och jag har ganska så mycket skin på min näsan och talade om för hen att jag gått ner 20 kilo under förra året... Då ställde sig hen och gapade stort som en fågelunge och kläckte ut sig: -Åh fan det kunde man inte tro...
Underbart med människor som är så ärliga, lite väl ärliga väl? Jag gillar iallafall min kropp 8ibland;-)) trots muffins som sticker ut här och var. Jag har fött tre barn och jag mår prima ballerina med min vikt (ibland;-))! Ja så klart vill jag fita till kroppen, det är bara en bonus!;-)
Jag ångrade sååå att jag inte var kvick nog och sa:
Jag är fet, du är ful. Jag kan banta...;-)

9 kommentarer:

 1. Dom bästa svaren kommer man alltid på efteråt. Tyvärr... ;)

  SvaraRadera
 2. Men herregud!!! Du är väll deffinitivt inte fet!! Du är väll som oss alla i 30 års åldern som har ett hektiskt småbarnsliv och dessutom fött ett gäng ungar....lite slapp här och där och det är inget konstigt i det. Du är ju supersnygg som du är, oavsett klädsel eller smink så var stolt över dig själv istället och strunta i vad andra säger eller tycker...låt det rinna av som vattnet på en gås....lite styrketräning så kommer du vara superfast till bröllopet...och även om du inte är det så har du ändå dina fantastiska barn och din man :-)
  Kram din sladdris ;-)
  /Angelica

  SvaraRadera
 3. Jag älskar "jag är fet, du är ful - jag kan banta!
  DU SKULLE HA SAGT DET! Hahhaha! Helt underbart!

  Puss o kram

  SvaraRadera
 4. Dumma människa! Kränkande typ inte ärlig.

  SvaraRadera
 5. Det är alltid roligt att träffa människor helt utan självkritik- även kallad farstu- det kan verkligen göra ens dag.

  Mitt mål är att väga 65 på midsommar, blir peppad av din blogg och ditt driv.


  //Veronica

  SvaraRadera
 6. Alltså, usäkta mig, men det låter som en kille utan sociala förmågor... Suck...
  Hey! Har du beställt tid till gyn??! GÅ OCH RING NUUUUUU!
  Mvh Ullabella, din påminnare... ;-)
  Puss söta!
  Madde

  SvaraRadera
 7. Alltså.
  Nej.
  Det är inte charmigt med för mycket ärlighet.
  Håll käften idiot!
  Man får fan passa sig för vad man säger till andra människor, och hur man säger det.
  Även om det är i all välmening kan det bli så himla fel.

  Jag hade blivit jätteledsen och självdestruktiv.
  Gått i svält.
  Eller hetsätit.

  SvaraRadera
 8. Men vad fan har hen för rätt att börja kommentera din kropp och vikt???? Jävla idiot!

  SvaraRadera
 9. Hen hade säkert en väldigt bra tanke, något hände på vägen ut bara. ;-) Det är väl bara att vara glad att du får anstränga dig för att se ut som du gör på bilden (för det får du väl..? ;-) )Snygging! :-)

  Kramiz Emma

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!