tisdag 28 maj 2013

Den sista touchen!

Söndagens nöje var att säga upp och kasta ut alla vintergäster som vi haft på vår altan hela den lååånga och kalla vintern.. Fy fasen va äckligt många spindlar och spindelnät det var. Seriöst, jag trodde knappt att det bodde så stora spindlar i Sverige, men det kan jag tala om för er att på Bokgatan finns dom stora äcklen...
Nog om äckliga spindlar.
Städning blev det och allt tvättades. Så idag var äntligen allt färdigtvättat och torrt och jag kunde fixa den sista "touchen" och nu är jag nöjd!
Här kommer vi att sitta hela den långa sommaren, både på dagarna och kvällarna!
Eller nä nu ljög jag lite... Jag/vi är inte riktig nöjda... Ett vitt golv önskas av fröken Johansson! Det tror jag att skulle bli pricken över i:et och även så panel i grovt trä som ligger på väggarna och vita böljande gardiner. Gud så fint det skulle bli! Även ett trädäck skall byggas utanför istället för den fula stenen. Men den planen och drömmen får vi ta med oss till nästa vår och sommar. Det känns som om vi har fullt upp med att planera bröllop just nu;-)
Jag älskar vårt uterum och jag älskar när man kan plocka in lite saker och bara sätta ihop! Lite gammalt där, lite nytt där, lite ärvt här, söta nysådda blommor från Douglas och tja en söndrig lyckta!;-)
Och alla dessa levande ljus, aj löööv!! Åh vad jag älskar detta rum och jag älskar att vi har hela långa sommaren framför oss!!
Jag och torka fönster är ingen bra kombination... Blir bara förbannad vid tanken på att skiten ska putsas och med stora glasparti på altanen, så skulle det tagit mej heeeela dagen om inte jag hade fått låna denna grymma mojäng från min granne!!
Suvären skrapa som torkar upp det blöta och lämnar inga ränder eller flammiga fönster och på en snabbt ryck var jag färdig och fönstrena glänste!!
En sådan mojäng från kärcher står nu höööögt upp på min önskelista! Aldrig mer en pina att torka fönstrena!;-)

8 kommentarer:

 1. Så mysigt ni har det!
  Jag vill också ha en mysig altan och boa in mig på under sommaren. *ärihusletartaget*

  SvaraRadera
 2. Men gud vilket mysigt uterum!

  SvaraRadera
 3. Hei, så fint dere har det i utestuen :-)

  SvaraRadera
 4. Så fint uterum ni har! Visst är det underbart att veta att vi har hela sommaren framför oss, hoppas det blir njutningsväder också ;-)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Så snyggt! :-)

  Härligt med uterum.

  Kramiz Emma

  SvaraRadera
 6. Så fint ni har de! En sån skrapa vill jag också ha. Lånar mammas och kommer aldrig pusta fönster med en "vanlig" skrapa igen! Kram

  SvaraRadera
 7. Jag har inte putsat fönster på 8 år.....Tack Putsman och RUT-.....
  Det kostar knappt nåt att få fönsterna putsade. Kan rekommenderas =)

  SvaraRadera
 8. Me like!!!! Hoppas på fint väder imorgon så vi kan hänga där :)
  Puss och kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!